Секс у машині: ТОП-9 найпопулярніших місць у Вінниці (18+)

Секс у машині: ТОП-9 найпопулярніших місць у Вінниці (18+)

Компанія Dobrik-ton разом із 20minut.ua склали рейтинг найбільш популярних потаємних місць для закоханих автомобілістів. Увага! З огляду на особливості матеріалу, він не рекомендований особам, що не досягли повноліття.

Найбільш затишні місця ми оцінювали за п’ятибальною шкалою у чотирьох основних категоріях: «доступність», «безпека», «екстрим» і, звичайно, «романтичність».


Соцькі озера

Гарне місце неподалік управління вінницької патрульної поліції. Якщо не дощить, то проїхати сюди не складе проблем. Вночі озеро не підсвічується ліхтарями, тож після заходу сонця ви залишитесь у темному лісі. За погану дорогу і загрозу півночі штовхати машину знімаємо бали у романтичності та додаємо до екстриму.



Доступність: 3

Безпека: 4

Екстрим: 3

Романтичність: 4

 

Бригантина


Вдень на Бригантині полюбляють гуляти мами з дітьми, займаються фізкультурою. На вихідних готують шашлик і відпочивають компаніями. Ввечері тут можна зустріти лише закохану молодь і поодиноких «собачників». Романтичний вид на Південний Буг та нічна підсвітка центрального мосту не залишає байдужими закоханих автомобілістів.

Доступність: 4

Безпека: 3

Екстрим: 3

Романтичність: 5


 

Вишенське озеро


Місце біля дороги тихе, але тут майже завжди стоять автомобілі. Тож, швидше за все, побути наодинці не вийде. Часто вінничани приїжджають сюди просто поїсти бургерів з МакДональдза або покурити кальян.

Доступність: 5

Безпека: 1

Екстрим: 2

Романтичність: 5

 

Ботанічний сад

Тихий з’їзд із вулиці Пирогова. З одного боку дорога закрита від сторонніх очей парканом, з іншого — садом. Завадити вам можуть лише випадкові перехожі, які скорочують шлях від Аграрного університету.

Доступність: 5

Безпека: 3

Екстрим: 3

Романтичність: 4

 

Стоянка в СкайПарку

Місце хоч і людне, але більшості перехожих буде абсолютно байдуже, що відбувається у вашому автомобілі. Варто остерігатися лише камер спостереження і пильних охоронців. Вночі заїхати на автостоянку може бути проблематично, тож знімаємо бали за доступність.

Доступність: 3

Безпека: 2

Екстрим: 5

Романтичність: 0

 

Авангард


Вдень, коли працює басейн, сюди краще не заїжджати. Літніми вечорами тут можна побачити верхівку фонтану і послухати його музичний супровід.


Доступність: 3

Безпека: 0

Екстрим: 5

Романтичність: 4

 

Розвалини хімзаводу


Романтичним це місце можна назвати лише тоді, коли вам спаде на думку відтворити декорації фільму «Божевільний Макс». На руїнах хімзаводу безлюдно навіть удень. Ввечері тим більше нікого. Завадити вам можуть хіба що нічні сторожі компаній, які орендують вцілілі будівлі.

Доступність: 5

Безпека: 5

Екстрим: 0

Романтичність: 1


Об'їзне шосе

Місце за Вінницею, де вас вдень можуть потурбувати лише рибалки. Вночі звідси відкривається чудовий вид на міст. Щоправда дорога там грунтова, і, якщо вас застане дощ, доведеться штовхати машину або чекати, поки підсохне.

Доступність: 4

Безпека: 5

Екстрим: 3

Романтичність: 4
 

Дорога Кохання

Легендарне місце по вулиці Андрія Шептицького. Чого варта лише одна назва дороги, яку в народі не випадково прозвали «дорогою кохання». Вночі звідси на місто відкривається незабутній вид. Чимось схоже на романтику з американських фільмів.

Доступність: 5

Безпека: 5

Екстрим: 0

Романтичність: 5

 


 

Що каже закон

 

В українському законодавстві на секс в авто прямої заборони немає. Якщо автомобіль в цей час буде припаркований у громадському місці й до того ж із відкритими вікнами (що трапляється рідко), ваші дії можуть кваліфікуватись, як «дрібне хуліганство». Згідно з Кодексом про адмінпорушення, за таке неуважному автомобілісту може загрожувати від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо ж глядачами вашого еротичного спектаклю стануть діти - це вже тягне на статтю Кримінального кодексу про «розпусні дії без застосування насильства». У такому випадку можна отримати й реальний строк до п’яти років.

На ділі ж, у тонованому автомобілі та ще й у потаємному куточку Вінниці, вам майже нічого не загрожує.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Kseniya Kazachinskaya

    Статья про сексуальною жизнь горожан- это посягательство на частую жизнь винничан

    Иннокентий Смоктуновский reply Kseniya Kazachinskaya

    Ваш комментарий - это посягательство на статью про сексуальную жизнь горожан.
  • Anonymous

    Ну очень полезная статья. Это типа руководство для мужиков, у кого нет денег на  отель?

    Антон Антон reply Anonymous

    А ти тільки за гроші згодна?
  • Миронов Евгений

    Мусора с отдела борьбы с проституцией так обложили девок данью, что они на секс уже боятся ехать.)))

    Антон Антон reply Миронов Евгений

    Немає чого займатись сексом, за гроші!
  • Задунайский Торонтуй

    Все как всегда: в хате пожар, а у них одна **** на уме.

    Дональд_К reply Задунайский Торонтуй

    или подрочи на сталина

keyboard_arrow_up