Що змінилося в розмитненні, нові правила реєстрації ТЗ та кращі відео: огляд автоновин тижня

Що змінилося в розмитненні, нові правила реєстрації ТЗ та кращі відео: огляд автоновин тижня
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся, які машини найчастіше продають після року експлуатації.
  • Ще розкажемо, скільки платять нові власники за розмитнення та покажемо краще відео.

Як йде «легалізація» «євроблях» і скільки платять нові власники?

Розмитнення машин на іноземній реєстрації впевнено набирає швидкість: зовсім недавно ми повідомляли про першу тисячу «легалізованих», через кілька днів рахунок перевалив за три, а днями ДФС повідомила про шість тисяч легковиків, які вже не «євробляхи».

Цілком ймовірно, що темпи зростуть ще більше, так як Кабінет Міністрів затвердив «Тимчасовий порядок митного оформлення», що стосується легковиків, ввезених в режимі «транзит» або «тимчасове ввезення» з 1 січня 2015-го по 25 листопада 2018-го року. Важливо, що цей документ має врегулювати питання з оцінкою митної вартості автомобілів, яку, за словами багатьох власників і навіть представників влади, митники занадто завищували.

Відео дня

А ми тим часом, ґрунтуючись на наявних за неповний місяць даних про хід «легалізації», склали прогноз – скільки «євроблях» до завершення 180-денного перехідного періоду встигнуть отримати українські номери. Наразі виглядає так, що приблизно третина парку «єврономерів» буде розмитнена.

Читати більше...

Тепер ГБО «впишуть» без експерта. Правила реєстрації ТЗ змінено

І не лише «газ», а крім цього ще чотири послуги надаватимуться без необхідності чекати в автомобілі з відкритим капотом людини з дзеркальцем і фотоапаратом. Нові автомобілі будуть реєструватися «напряму», без дослідження номерних площадок, а також при зміні анкетних даних власника, видачі тимчасового «техпаспорта» чи оформленні вибракування машини послуги експерта більше не знадобляться.

Читати більше...

Ой, все! Які машини найчастіше продають після року експлуатації?

Серйозно: мова про нові машини, які з тих чи інших причин не влаштували своїх власників, і ті вирішили від них позбутися. Причому, в перший же рік після покупки! І без єдиного натяку на жарти, в десятці «покинутих», яка складена аналітиками iSeeCars, чотири рази зустрічається BMW і двічі Mercedes. Повний список автомобілів можна побачити в нашому матеріалі, а от що хотілося б побачити крім списку – тих балуваних покупців, яким так і хочеться сказати: та ви у своєму житті ще «Ланоса» не бачили!

Читати більше...

Автомобіль тижня: Audi e-tron GT

В 2025-му році Ауді обіцяє випускати 12 електромобілів, а серійна версія e-tron GT, про яку піде мова далі, має бути представлена в 2020-му. Машина вийшла з розряду «дрім-карів»: довжина майже 5 метрів, потужність 590 «коней», максимальна швидкість 240 км/год і розгін до першої сотні за 3,5 секунди. При цьому запас ходу обіцяють на рівні 400 кілометрів, а серед варіантів зарядки 90-кіловатного акумулятора буде і швидкий, на чарджері власної конструкції, який видаватиме напругу 800 вольт, що дозволить «залити» до 80% заряду в «батарейку» за 20 хвилин. Припущень щодо майбутньої вартості автомобіля поки немає, хоча, хіба це важливо, коли мова заходить про «дрім-кари»?

Читати більше...

Страх і ненависть на Нюрбургрингу. Аварії 2018 року. ВІДЕО

Вашій увазі 12-хвилинна добірка заїздів 2018 року на «Північній петлі», які закінчилися не зовсім так, як цього очікували водії автомобілів або мотоциклів, що вилетіли з треку. Зрештою, на те він і гоночний трек, щоб ганяти, на межі своїх можливостей або машини. А нам залишається подивитися, як все відбувалося, і, звісно, встигати коментувати куди в тому чи іншому випадку слід було повертати кермо, гальмувати або додавати «газу»...

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:   

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up