Рух потягів через Вінницю та Калинівку відновили. Вже йдуть без запізнень

Рух потягів через Вінницю та Калинівку відновили. Вже йдуть без запізнень
Фото ілюстративне
  • Станом на 11:00, сьогодні, 28 вересня, відкрили автошлях з Вінниці на Київ;
  • Також пустили потяги через перегін Сосенка - Калинівка;
  • Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій Вінницької області.

Станом на 11:00 28 вересня: Авіацією ДСНС з початку робіт здійснено 24 скиди води на осередки пожежі, де знижена небезпека.

В місцях безпечного розміщення евакуйованого населення організовано гаряче харчування та медичне забезпечення громадян.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

Прийняте рішення щодо призупинення навчання дошкільних та освітніх закладів розташованих у зоні можливого ураження.

Відео дня

Евакуаційними та громадськими організаціями проведено подвірний обхід житлових приміщень з метою вивезення людей похилого віку, інвалідів, дітей в безпечні місця. Для роботи з населенням залучені психологи ДСНС.

Інформації щодо загиблих внаслідок надзвичайної ситуації не зареєстровано. За оперативною інформацією травмовано 2 особи, які госпіталізовані до медичних закладів

Підрозділами ДСНС ліквідовано загоряння 7 споруд, що виникли внаслідок влучання боєприпасів. Також здійснюється моніторинг протипожежного стану населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації.

Піротехніками ДСНС (20 розрахунків, 100 чол. та 39 од. тех.) спільно з представниками Нацполіції здійснюється подворовий обхід та виконуються заявки від населення щодо вилучення виявлених вибухонебезпечних предметів. Виконано 38 заявок із 73.

Відновлено рух:

  • автотранспорту на автодорозі Житомир – Могилів – Подільський;

  • залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка Південно-Західної залізниці;

Залишається закритим рух:

  • повітряного транспорту в радіусі 12 кілометрів від м. Калинівка.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка. Відключено газопостачання с. Дорожнє, с. Медвідка, с. Лаврівка.

Читач повідомив, що потяги вже рушили

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Елена Коваль

    Немає жертв

    Вы шутите?

    То есть в момент взрывов возле складов не было охраны даже?

    Vladimir reply Елена Коваль

    Ну на момент початку пожежі там мабуть охорона була, але там не одразу мабуть взриватись почало. Був час відійти подалі, або в бункер якийсь сховатись.  Чи Вам, Олено, обов"язково жертви потрібні? )))
  • З.А.Глядач

    Це все,звичайно,дуже добре,що так швидко справилися з цією ситуацією... А от що чути про відшкодування постраждалим мешканцям навколишніх населених пунктів? Чи,як це у нас "традиційно" робиться,все похєрять?
  • Vladimir

    Шановні журналісти 20 хвилин. Ви коли переписуєте інформацію з інших джерел, то хоч перечитайте її. Не має такого села СосЕнка, є СосОнка.
  • Пупкин Вася

    Почему фото поменяли ? Стыдно стало )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up