У Вінниці впродовж тижня відновлять дорожню розмітку на п'яти вулицях

У Вінниці впродовж тижня відновлять дорожню розмітку на п'яти вулицях
  • На вінницьких вулицях поновлюють розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах.
  • Наразі комунальні бригади працюють на ділянках дороги по вулицях Андрія Шептицького та Зодчих.

Працівники комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» продовжують поновлювати дорожню розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах. Фахівці підприємства уже відновили 14,6 тис. м2 поперечної та 95,7 км повздовжньої дорожньої розмітки.

Наразі роботи тривають на ділянках двох вулиць Андрія Шептицького та Зодчих. Обіцяють протягом тижня відновити дорожню розмітку ще на п'яти вулицях:

  1. вул. Гетьмана Мазепи,
  2. вул. Замостянська,
  3. просп. Коцюбинського,
  4. вул. Данила Нечая,
  5. вул. Князів Коріатовичів.

«Працівники «СМЕД ОДР» у складі трьох бригад продовжують проводити сезонні роботи з оновлення дорожньої розмітки, які мають на меті створити комфортні умови для руху як пішоходів, так і водіїв», —  зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Відео дня

У департаменті транспорту та міської мобільності говорять, що проведення цих робіт має на меті підвищити безпеку усіх учасників дорожнього руху.

У травні, нагадаємо, бригади комунального підприємства провели роботи на ділянках дороги біля вулиць Замостянська й Андрія Первозванного, а також проспекту Космонавтів.

На Проектній будівельники почали заливати бетоном дорогу товщиною 65 см. Дана дорога призначена для важкого та габаритного транспорту. По ній пролягатимуть маршрути до трьох індустріальних парків — «Вінтер Спорт», Вінницького індустріального парку та Вініндастрі.

 

Читайте також:

У Вінниці триває асфальтування приватного сектору

«Оксамитовий шлях»: у Вінниці почали капітальний ремонт перехрестя Зодчих-Пирогова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up