На вулицях Вінниці комунальники відновлюють дорожню розмітку

На вулицях Вінниці комунальники відновлюють дорожню розмітку
  • На вінницьких вулицях поновлюють розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах.
  • Наразі бригади комунального підприємства проводять роботи на ділянках дороги по вулицях Славетна, Маріупольська, Келецька, Барське шосе, Василя Порика.

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради повідомляють про сезонне оновлення дорожньої розмітки на дорогах міста Вінниці.

Працівники комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» уже нанесли 13 500 м2 поперечної та понад 74 км повздовжньої дорожньої розмітки.

Відео дня

 

Наразі бригади працюють на вулицях Славетна, Маріупольська, Келецька, Барське шосе, Василя Порика.

«Працівники «СМЕД ОДР» продовжують поновлювати дорожню розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах. Ці роботи є звичайними щорічними заходами, які мають на меті підвищити безпеку усіх учасників дорожнього руху — як водіїв, так і пішоходів», — зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

У травні, нагадаємо, бригади комунального підприємства провели роботи на ділянках дороги біля вулиць Замостянська й Андрія Первозванного, а також проспекту Космонавтів.

На Проектній будівельники почали заливати бетоном дорогу товщиною 65 см. Дана дорога призначена для важкого та габаритного транспорту. По ній пролягатимуть маршрути до трьох індустріальних парків — «Вінтер Спорт», Вінницького індустріального парку та Вініндастрі.

 

Читайте також:

У Вінниці триває асфальтування приватного сектору

«Оксамитовий шлях»: у Вінниці почали капітальний ремонт перехрестя Зодчих-Пирогова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ноконечна Юля

    Правильно

keyboard_arrow_up