У Вінниці триває асфальтування приватного сектору

У Вінниці триває асфальтування приватного сектору
  • Місяць тому у Вінниці будівельники почали ремонт доріг у приватному секторі. За цей час заасфальтували вулицю Вишневського, що в районі Пирогово. Її площа складає 1416 метрів квадратних. А ще днями завершили аналогічні роботи на вулиці Дніпровській.

Про це повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Спершу на цих ділянках викопали корито, а згодом засипали щебнем крупної фракції. За технологією тут також укріпили узбіччя. Тож новим асфальтом, який поклали дорожники, вже користуються місцеві жителі.

 

Відео дня

— Ремонт дороги передбачений програмою асфальтування в приватному секторі на умовах співфінансування. Ця Програма діє у місті кілька років і за цей час нам вдалося реалізувати чимало об’єктів. Маємо на меті покращити дороги та створити комфортні умови для жителів найвіддаленіших районів, якісна інфраструктура — це складова сучасного та розвинутого міста. Цими вихідними завершили роботи на вулиці Дніпровській, площа якої складає 1125 м2. Паралельно будівельники працюють на провулку Вишневському та на вулиці Чумацькій, — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Певним індикатором роботи в комунальній сфері є результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту — IRI Ukraine. Нагадаємо, вінничани схвально оцінюють якість доріг та стверджують, що почуваються у безпеці. За цими показниками Вінниця посідає першість серед інших міст України.

Минулого року у Вінниці заасфальтували 21 вулицю у приватному секторі за програмою дольової участі. У 2021 році за цією ж програмою вдалося зробити ремонт на 11 ділянках.

 

Читайте також:

34 мільйони гривень витратять на нові ремонти доріг та тротуарів. Адреси цих вулиць у Вінниці

У Вінницьких Хуторах між ставками облаштують «алею-перехід»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Тільки неипишуть що за кошти мешканців вулиці
  • Дмитро Альпініст Українець

    схоже на яєчну скаралупу- дуже тонкий шар 5 років і весь полопає- питання хто буде переробляти через 5 років
  • Юлія Сторож

    То що там по Чумацькій? Щебінь буде далі розлазитись по сторонах,а будуть писати,що відремонтували приватний сектор?
  • Коля Ваня

    де тротуари?

keyboard_arrow_up