П’яний водій вкрав в "брата-наркомана" Nіssan Pathfinder та гасав по Вінниці (ФОТО)

П’яний водій вкрав в "брата-наркомана" Nіssan Pathfinder та гасав по Вінниці (ФОТО)

П’яний водій їздив по місту Nіssan Pathfinder, яку взяв без дозволу в свого брата.

Вчора, 18 січня 2017 року, близько 22-ої години патрульні отримали повідомлення про незаконне заволодіння автівкою.

Вінничанин розказав, що в районі Електромережі пропала іномарка Nіssan.

«Всі екіпажі патрульних отримали орієнтування на зниклу автівку», - повідомляють в прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

Відео дня

За 15 хвилин  Nіssan Pathfinder помітили та зупинили на вулиці Київській.

Як з’ясувалось, за кермом був рідний брат заявника. Він пояснив копам, що хвилювався за авто, бо його брат вживає наркотики.

Сам же водій був за кермом п’яний. Це підтвердило освідування – 1,11 проміле в крові.

Наразі на місце викликали слідчо-оперативну групу поліції. А на п’яного водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Сам же водій був за кермом п’яний.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up