Потрійна ДТП на Лебединського: вінничанин «заробив» два протоколи та постанову

Потрійна ДТП на Лебединського: вінничанин «заробив» два протоколи та постанову

Молодий вінничанин протаранив дві припарковані автівки. Як виявилося, чоловік був п'яний та позбавлений права керувати авто.

Інцидент стався в ніч 11 на 12 червня на вулиці Лебединського. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

Поліцію повідомили, що «ВАЗ»  в’їхав у дві припарковані автівки.

Відео дня

— Прибувши на місце події, інспектори виявили, що водій автомобіля «ВАЗ-21099» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не вжив заходів для зупинки транспортного засобу та в’їхав у припаркований автомобіль Skoda, а також у «ВАЗ-21099». Таким чином, всі 3 автомобілі отримали механічні пошкодження, — йдеться у повідомленні.

27-річний водій-винуватець ДТП був нетверезий. Від нього несло алкоголем та він ходив хитаючись. Однак, пройти перевірку на стан сп’яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Попри це, чоловік отримав протокол за статтею 130 КУпАП — керування автомобілем у стані сп'яніння.

Також на чоловіка склали протокол за статтею 124 КУпАП — вчинення ДТП та виписали постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП — водій сів за кермо, не маючи на те права, адже судом позбавлений права керування транспортним засобом.

Читайте також:

Викрасти за 4 секунди. Вінничанин поцупив дорожній конус та отримав протокол

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Сергей Притолюк

    Забыли ещё раз 130 КУпАП

    Дмитро Затайдух reply Сергей Притолюк

    Сергей Притолюк 130та вже кримінал
  • Next

    Шановна автор Марія ЛЄХОВА, те що п'яний винуватець пошкодив крім своєї ще дві автівки- це не означаеє ПОТРІЙНЕ ДТП. Що з автівкою винуватця? Тема має бути розкрита до кінця.

    Meryem Lekhova reply Next

    Доброго дня!
    У матеріалі вказано, що «всі 3 автомобілі отримали механічні пошкодження».

    Next reply Meryem Lekhova

    Згоден з Вами, але Вам потрібно знати різницю між пошкодженнями автівок, і Дорожньо Транспотною Пригодою.

    лишь бы как reply Meryem Lekhova

    дтп не может быть двойным, тройным ... и т.д.
    поскольку по логике если будет 10 автомобилей оно что должно быть десятичным или десятиричным или подесятным ... тьху словоблудие какое-то.
    ДТП есть ДТП независимо сколько транспортных средств в нем принимало участие
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up