Потрійна ДТП на Блока: вулиця перекрита, є постраждала

Потрійна ДТП на Блока: вулиця перекрита, є постраждала

На Блока зіткнулись три автомобілі. Один із них перекинувся на дах. В автопригоді є постраждала.

Сьогодні, 18 січня, у місті по вулиці Блока утворився затор. Там сталося потрійна ДТП.

За інформацією патрульних, було троє учасників ДТП. «Ланос» почав виїжати з паковки, цей момент відбулося зіткнення з Chery, що їхала зі сторони Книжки. Також зазначають, що позаду «Ланосу» стояв припаркований «Фольксваген», який теж став учасником аварії.

Відео дня

Нині патрульні перекрили вулицю Блока з обох сторін. Інформація оновлюється.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Bryga Olga

    це черговый приклад для "экспертів", які вважають, що звуження вулиць зменшить кількість дтп.
  • Ирина Бойчук

    Iнодi дуже треба бути не принциповим, а ввiчливим i коли бачиш,що хтось виïзжае з парковки, особливо заднiм ходом, корона не впаде, якщо притормозиш та дозволиш без перешкод виïхати. Це просто культура та уважнiсть! Шалeноï швидкоcтi на цiй дiлянцi дороги важко собi уявити. Спiвчуваю всiм учасникам дорожнього руху. ПОВАЖАЕМО один одного.

    Oleg Turchaninov reply Ирина Бойчук

    Ирина Бойчук правила пофиг, давайте ездить по понятиям- ты меня уважаешь? ну значит пропустишь... и с второстепенной, и задним ходом, и при повороте налево через встречку.. ага, уважительно так будем ездить.. безграмотные водители на дорогах утомили уже.

    Ирина Бойчук reply Ирина Бойчук

    Natalie Zhdanova если  делал такой маневр, то, конечно Ланос не прав полностью. Или не увидел в "слепой"зоне. Просто бордюр сложно назвать парковкой, а в тексте- написано "выезжал с парковки",а парковки в этом месте не параллельные, и заезд передом к бордюру. Поэтому я решила,что именно так выезжал. Нехорошая ситуация, думаю,что всё полиция порешает правильно, а маленькую лёгкую Черричку  муж заменит на большой полноприводный тяжёлый джип. И подарок хороший и более безопасный. Главное,что все живы. А ситуации такие разные бывают, что в городе, что на трассе. Уж Вы мне поверьте. Хорошего дня и с праздником.

    Natalie Zhdanova reply Ирина Бойчук

    Ирина Бойчук  он был припаркован между двумя автомобилями, о каких белых габаритах вы говорите если он ехал вперед?

    Ирина Бойчук reply Ирина Бойчук

    Natalie Zhdanova по задним габаритным огням белого цвета.

    Natalie Zhdanova reply Ирина Бойчук

    Он не выезжал,соскочил с бардюра и не притормозил ,как можно было уступить?

    Anonymous reply Ирина Бойчук

    А может всё таки быть ВЕЖЛИВЫМ и соблюдать кровью написанные ПДД (в том числе и при выезде с парковки) - тогда точно корона с головы не упадёт.
  • Константин Сильченко

    Схоже хтось низько летів що аж перевернувся.....

    Natalie Zhdanova reply Константин Сильченко

    Дима Мелник очень смешно, посмотрите в ютюбе удар колесо в колесо, Чери выезжала с Медведева,какая могла быть скорость? Водитель ланоса сказал что не увилел. И вообще противно читать недомужчину ,который и правил не знает и шутки ртпускает в сторону женщины,абсолютно не нарушевшей правила.

    Дима Ст reply Константин Сильченко

    Хто проти - докажіть

    Дима Ст reply Константин Сильченко

    Коли даеш в зад, то вне закона

    Денис Сільченко reply Константин Сильченко

    Дмитро Мельник спокійно їхала нікого не чіпала і тут удар в бік і вже надаху. Думаю це Ви дещо попутали. Бо не тема для жартів, думаю...

    Денис Сільченко reply Константин Сильченко

    Константин Сильченко думаю швидкості не було зовсім. Бо Чері практично залишилась на місці удару. Просто так попали ланосом по кузову. По сторонам треба дивитись коли виїжджаєш з місця стоянки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up