Погоня на вінницькій трасі: копа поранили та 100 метрів протягнули на даху авто

Погоня на вінницькій трасі: копа поранили та 100 метрів протягнули на даху авто

На Вінниччині затримали п’яного 26-річного винуватця ДТП та його рідного брата. Під час погоні підозрюваний травмував правоохоронця, який намагався перешкодити зловмиснику.

17 квітня 2018 року екіпаж групи реагування немирівської патрульної поліції виїхав на повідомлення про ДТП без потерпілих.

За словами начальника немирівської поліції Олександра Короля, під час з’ясування обставин події старший лейтенант поліції Леонід Орлик побачив, як винуватець автопригоди намагається втекти з місця події на іншому автомобілі.

Відео дня

«Поліцейський схопився за металеву решітку, встановлену на даху автомобіля, щоб зупинити легковик "Богдан" та запобігти втечі. Це не зупинило водія, який продовжив рух та протягнув поліцейського близько 100 м. Інші водії, які стали свідками події, заблокували рух втікачам, допомігши цим затримати правопорушників», — розказує Король.

Інспектор, який затримував правопорушників, отримав тілесні ушкодження.

Читайте також: Перестрілка та заручниця. Чому у віддалене село прилетіли КОРДівці з автоматами? ОНОВЛЕНО
 

За інформацією поліції, приїхав на допомогу 26-річному винуватцю ДТП його рідний  33-річний брат.

Менший брат був п’яний. Освідувавши його за допомогою приладу «Драгер», поліцейські виявили у крові чоловіка 1.22 проміле алкоголю. На нього склали протоколи:

  1. за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів),
  2. за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами)
  3. за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

До речі, це вже не вперше зловили його п’яним за кермом.

«А 33-річному зловмиснику, який намагався допомогти брату, загрожує кримінальна відповідальність. Він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Згідно ч.2 ст.345 ККУ  за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чоловіку загрожу до п’яти років тюрми», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Читайте також:

Обличчям на землю та руки в кайданках: на Глінки зловили квартирних крадіїв
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Згідно ч.2 ст.345 ККУ  за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, це  до п’яти років, плюс попередня судимість, плюс примусове нарколікування - мало не покажеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up