Подробиці ДТП на дорозі Вінниця-Тиврів, де не розминувся легковик та вантажівка

Подробиці ДТП на дорозі Вінниця-Тиврів, де не розминувся легковик та вантажівка

Вчора у мережі з'явилися фото з місця ДТП у Вінницькому районі. Там не розминулася вантажівка та легковик. Сьогодні у поліції розповіли подробиці автопригоди.

ДТП сталася 14 січня близько 15 години на автодорозі Вінниця-Тиврів неподалік села Іванівка.

— Попередньо встановлено, що 31-річний водій автомобіля «Rover», житель Вінницького району, під час зустрічного роз’їзду з вантажним автомобілем «ISUZU», не дотримався безпечної відстані та допустив зіткнення з ним. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав 56-річий водій вантажівки, водій позашляховика та його 25-річний пасажир, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Rover в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

У мережі писали, що потерпілі можуть бути п'яними. Однак, у поліції це поки не підтверджують. Кажуть, що у водіїв автомобілів відібрані зразки крові для встановлення наявності алкоголю. Результати будуть відомі згодом.

Відео дня

Читайте також:

Шестеро на БМВ: під Чечельником сталося смертельне ДТП за участю п'яного водія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Андрей Иванов

    На какой  скорости они так не розминулися, наверное каждый больше 100 шпарил?
  • Андрей Родюк

    Главное, что живые. А на металл наплевать.
  • Sergy Diduk

    А дорога там яка? Тільки напрямок!!!!

    Вася Бигун reply Sergy Diduk

    Там идет закрытый поворот

    Anonymous reply Sergy Diduk

    Была бы плохая дорога - так бы не летели. Так что думаю на том участке как раз все и нормально.

    Pavlishin Sergey reply Sergy Diduk

    їхав там нещодавно, чудова дорога, такаж як і скрізь,

    у області буває і погірше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up