Подробиці аварії за участю сина впливового бізнесмена та переможниці конкурсу «Міс Вінниця»

Подробиці аварії за участю сина впливового бізнесмена та переможниці конкурсу «Міс Вінниця»
  • Тиждень тому на Електромережі легковик влетів у дерево. На момент зіткнення в салоні знаходилося чотири людини. Двох доправили до реанімації. 
  • Пізніше з’ясувалося, що вони діти впливових в області людей. Ми спробували зв'язатися з їхніми батьками, щоб дізнатися подробиці інциденту та стан потерпілих. 
  • Також ми попросили поліцію прокоментувати, як просувається слідство.

Якби минулої суботи вночі ви прогулювались неподалік ринку «Сатурн», то могли б почути або побачити, як біла «Хонда» вилітає на зустрічну смугу, а потім з великою силою вдаряється об дерево. Удар був настільки сильним, що після зіткнення потрощенну автівку винесло назад на дорогу. 

Коли легковик повністю зупинився, з задніх дверей вийшли хлопець та дівчина. У них шоковий стан, але вони неушкодженні. На гарячу лінію патрульної поліції майже одночасно почали надходити повідомлення, що в районі Електромережі сталася ДТП. 

На місце прибувають поліція та швидка. Працівники цих служб застають в салоні ще двох постраждалих. Один з них водій автівки, інша — пасажирка, яка їхала на передньому сидінні. Обох везуть до реанімації. У 21-річного хлопця — перелом стегна. У 24-річної дівчини — перелом кісток черепа і численні забої. 

На цьому можна було б закінчити статтю, якби не відомі прізвища потерпілих. Водієм виявився Олександр Бойдаченко, син бізнесмена та екс-директора Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва Ігоря Мізраха. Пасажиркою — його колишня дружина Аліна Шамалюк — донька міського голови Калинівки Анатолія Шамалюка. Поза тим, дівчина відома своєю перемогою у конкурсі краси «Міс Вінниця-2017». 

Аліна Шамалюк та Олександр Бойдаченко

Стаття, що в ній розповідається про аварію, зібрала понад сотню коментарів. Більша частина з них негативного характеру. Люди пишуть саркастичні «Догулялися», «За скільки купив права?», «Золотій молоді все дозволено» тощо. Деякі висловлюють сумнів у тому, що водій був тверезим. 

— У водія взяли аналіз крові, щоб перевірити її на вміст алкоголю та наркотичних речовин, — розповідає прес-офіцер поліції Вінницької області Анна Олійник. — Якщо слідство вирішило взяти зразки крові комплексно, а не тільки на вміст в ній алкоголю, значить були підстави вважати, що чоловік знаходився у стані наркотичного сп'яніння. Результати експертизи будуть відомі протягом кількох тижнів. 

Наступного після аварії дня, 23 лютого, на YouTube-каналі «ДТП-порушення Вінниця» з’явилося відео зіткнення. На ньому видно, як білий легковик на великій швидкості виїжджає з-за повороту. Водій намагається вирулити. У нього виходить не зачепити авто, що їдуть зустрічною смугою. Однак, після цього його «Хонду» заносить у дерево, що росте за межами проїжджої частини. 

На другому відео видно, як одразу після аварії навколо машини збирається кілька десятків людей. Що саме вони там роблять, розгледіти неможливо.

— Наразі мій син та Аліночка знаходяться у стабільно важкому стані. Молимося та сподіваємося на краще, — говорить батько потерпілого у ДТП водія Ігор Мізрах. — У Аліни та Олександра добрі стосунки. Як і у нашої сім’ї з родиною Шамалюків. Щодо аналізів на вміст алкоголю та наркотичних речовин у крові мого сина, можу сказати, що він ніколи не сідав за кермо напідпитку. 

Причину аварії батько потерпілого не назвав. Каже, що досі й сам в цьому не розібрався. Проте, за його словами, на опублікованому на YouTube відео можна розгледіти, як автівку його сина підрізає інший легковик. 

Ми намагалися зв’язатися з батьком Аліни Шамалюк Анатолієм. Але на телефонні дзвінки та СМС-повідомлення чоловік не відповів. 

В одному з видань припустили можливий вплив відомих батьків на перебіг слідства. У поліції нам цю інформацію спростували. Ігор Мізрах також запевнив, що вони з Анатолієм Шамалюком зосереджені лише на здоров’ї своїх дітей, і що ні про який тиск на слідство мови йти не може.

Наразі справу відкрито за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України — ДТП з потерпілими середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Карається обмеженням волі до трьох років.
 

Читайте також:

Володарка титулу «Міс Вінниця-2017» потрапила в аварію. Дівчина у реанімації

Фінал Міс Вінниця-2017: хто став володаркою титулу найкрасивішої дівчини

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Женя Винницкий

    Наркоманы долбанные
  • Kostya Fedchenko

    А проюлема мочу на наркоту перевірити? В крові взагалі тільки бухло виявити можна, а наркоту не дуже.
  • Юрий Нидзельский

    Дозволена швидкість по місту до 50 км. на годину. Щасливе співпадіння що мажори нікого не вбили.
  • Влад Андріїв

    Дорожня трагедія завжди смуток ! Співчуваю...!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up