Петиції: просять у час пік брати у пенсіонерів гроші за проїзд

Петиції: просять у час пік брати у пенсіонерів гроші за проїзд

З'явилася нова петиція. У ній просять зробити вранці платний проїзд в міському транспорті для пенсіонерів.

Дане звернення подала Світлана Бондар.

— З 6.00 до 9.00 години зробити платний проїзд в міському транспорті для пенсіонерів, щоб можна було нормально доїхати до роботи без запізнень, — йдеться у тексті петиції.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Відео дня

Нині проголосувало 9 вінничан.

Нагадаємо, у серпні цього року у петиціях просили зробити пільговий проїзд у громадському транспорті для пенсіонерів з 10:00 до 14:00 години. Тоді звернення не набрало достатню кількість голосів.

Чому ціна на проїзд в транспорті постійно зростає, а комфорт — ні розбирався наш журналіст. Деталі ТУТ.

Читайте також:

«У годину пік катаюсь безкоштовно». Вінничани про громадський транспорт без кондукторів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (195)
  • Грицько Штахета

    Отож, панове поганці, нас вже 350, а отже - петицію мають розглянути, лол. Її скоріше за все не приймуть через недолугих "білих лицарів інтернету", але важливий сам прецендент. Хотілося б звісно, щоб прийняли, адже їздити зранку дійсно неможливо, я це говорю як людина яка щойно скаталася на тролейбусі 5 маршруту з Вишеньки до площі Перемоги.
  • Николай Энэми

    О, опять нищеброды шизофреники активизировались) ну да, осень - обострение)

    Грицько Штахета reply Николай Энэми

    Ти зі словами на букву "н" обережніше ))) У мене вже пару коментарів з цим словом потерли. Вочевидь, у місцевого модератора теж фінансова інвалідність другого ступеню і він не любить коли йому про гроші нагадують
  • Грицько Штахета

    А тим часом, поки ми тут кидаємося один в одного котяхами, петицію вже підписало 240 чоловік. Шановні геронтофіли, не зважаючи на те що далі буде з тою петицією, чи не страшно вам жити в місті де по вулицях ходить 240 нелюдів-маніяків, які не поважають ранкові старечі забіги? Пробачте, 241 - я ту петицію не підписую бо якщо там хтось мою фамілію побачить то це буде великий шкандаль.

    З.А.Глядач reply Грицько Штахета

    А що таке 240 чоловік для всього міста?

    Грицько Штахета reply З.А.Глядач

    Це чотири вагона злих людей. Не думаю що з цим будь-кому варто шуткувати )))

    З.А.Глядач reply Грицько Штахета

    Чотири вагона? Якщо гарненько втрамбувати,то і в один помістяться(товарний).
  • Папа

    Только за вот куда им всем в пол восьмого в будний день нада
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up