Петиція: з Тяжилова просять маршрутку на Електромережу та Вишеньку

Петиція: з Тяжилова просять маршрутку на Електромережу та Вишеньку

Вінничанин просить марштрут «Тяжилів - Електромережа». Ще й непогано було б на Вишеньку. Звернення підтримують дуже мляво.

На сайті вінницької міської ради сьогодні, 21 травня 2018 року, виклали петицію «Маршрут Тяжилів-Електромережа».

Її автор Олександр Закордонний просить пустити маршрут з району Тяжилів на Електромережу.

«Людей в сторону Електромережі їздить багато, а прямого маршруту немає. Дуже потрібен цей маршрут. Було б непогано пустити і на Вишеньку», зазначає вінничанин.

Відео дня

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів

Станом на 21 травня петицію підписали 1 особа з 350 необхідних.

Петицію можна підтримати ТУТ.

Читайте також:

Петиції понеділка: хвилі на асфальті по Богуна та зміна роботи світлофору на Юності
 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергей Потемкин

    Бажано муніципальний автобус з Лугової до Аграрного унівевситету, або до новобудов в Агрономічному
  • Юрий Бондарук

    давайте зразу у Вроцлав, чого там...

    Олег reply Юрий Бондарук

    видимо бабка не дае

    Vh Cuy reply Юрий Бондарук

    Правильно. 12 километров за 55 минут трамваем №6 Вишенька - ЖД вокзал. Вот это скорость. Скорость  извозчика на лошади. Даешь рыдваны и колымаги. Да конскому навозу на улицах.
  • Vh Cuy

    Пока у власти банда Гройсмана - Моргунова, у которых контрольный пакет Винницкого ТТУ, не ждите никаких маршруток.

    Порошок reply Vh Cuy

    Маршрутки зло- від них треба взагалі позбутись. Великі міські автобуси і автобуси гармошки- це дійсно класний міський транспорт

    Vh Cuy reply Порошок

    1 красивый автобус 1 раз в полчаса? Который плетется со скоростью 20-30 км в час? Спасибо, не надо. Хотя куда пенсионерам и безработным спешить?

    Порошок reply Vh Cuy

    Один автобус по вмістимості перевищує маршрутку в 5 разів. По екологічності теж далеко попереду, займає меншу площу ніж 5 маршруток, безпечний-на рамній конструкції, а гнилий - розвалюючийся спрінтер з набитим салоном людьми, як сардинами в банці при дтп складеться, як фольгушка. Майбутнє за трамваями/тролейбусами/автобусами, які їздять по виділеним смугам руху для громадського транспорту.

    Фінансова складова, в транспорті платиш за проїзд в муніципалітет, в маршрутці платиш бандитам, які не платять податки з прибутків. Якщо зломалась маршрутка ти не зможеш безкоштовно доїхати на наступній, а прийдеться платити іще раз. Маршрутки їздять там де влада в місті слабка і не компетентна. Із-за маршруток одні затори в місті+водії шансонвагенів постійно порушують правила в порівнянні з водіями міського транспорту, де є контроль.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:38 Горіли офіси. Кадри ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 11:48 Вінницький легкоатлет Антон Нагорняк виконав норматив майстра і поїде на чемпіонат світу 11:21 Додому «на щиті» повертається Юрій Добранський з Вінниччини 10:51 Вінницька збірна тхеквондистів увійшла в трійку кращих серед 127-ми європейських команд 10:19 Де у Вінниці 21 травня не буде світла та води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up