Патрульні знову розбили службовий «Пріус». Влупилися в дерево (ФОТО)

Патрульні знову розбили службовий «Пріус». Влупилися в дерево (ФОТО)
  • За другий десяток перевалило аварій, де трощилися поліцейські машини «Тойота Пріус».
  • Цієї ночі, 26 квітня, у ДТП постраждала ще одна службова автівка «копів».
  • Як так сталося, що патрульний врізався у стовбур дерева, - розбереться прокуратура.

Про чергову побиту машину патрульної поліції написали у групі Вконтакті «Дорожній контроль Вінниця». Пост короткий. З інформацією про ДТП, яке сталося нібито близько 4 години ночі на Немирівському шосе, та із фотографіями, зробленими на мобільний.

Активісти Дорожнього контролю попросили своїх підписників розповісти у коментарях, як так сталося, що водій «Пріуса» урізався в стовбур дерева. Але розповідей очевидців поки що немає. Замість них читаємо жарти:

«Дерево перебігало не в встановленому місці))»;

«Тепер будуть шукати власника дерева, щоб оштрафувати! Задіяні всі сили)».

Відео дня
Прес-секретар управління патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук підтвердила факт ДТП за участі екіпажу патрульних. За її словами, аварія на Немирівському шосе сталася близько 5.00.


- Службовий автомобіль здійснив наїзд на перешкоду. На місце події викликали працівників прокуратури, - сказала речниця.

Чому патрульний, що був за кермом, звернув з дороги у стовбур дерева, Тетяна Фіщук не стала пояснювати.

- Прокуратура вже з’ясує усі обставини аварії за участі нашого службового автомобіля, - сказала вона. – Я не можу це коментувати. Чекаємо їхніх висновків.   

 


Нагадаємо, що з початку запуску патрульної поліції Вінниці, як звітував за першу річницю роботи її керівник Редван Усеінов, сталося 21 аварія за участі патрульних слухбових машин. Із вини поліцейських було 16 ДТП. Через третіх осіб сталося 8 аварій. Ще 4 дорожні пригоди розглядяє суд.


Редакція 20minut нещодавно досліджувала проблему побитих «Пріусів» і запитом у Департамент патрульної поліції дізналася: на ремонт патрульних машин витратили 186 тисяч гривень. Також наші журналісти з’ясували, що вінницькі «копи» втрапляли у ДТП не тільки у Вінниці. Повна інформація – ТУТ.

 

Читайте також:

Копи гнались за мопедом та протаранили його своїм «Пріусом» - соцмережі (ФОТО)

186 тисяч на ремонт «патрульок» та розбитий «Дастер» з Вінниці у Миколаєві 

Редван Усеінов про застарілі закони, проблеми Соборної та роботу «по-совісті»

Головний «коп» Вінниці Редван Усеінов: «Навіть Шумахер потрапляв у ДТП»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Дмитрий

    а вы бы их проверили на наркоту в крови и многое стало бы ясно!
  • Людмила Воробьева

    5 часов утра!!  Спать всем хочется, даже полицейским!! Заснул за рулем.

    Vladimir Molotov reply Людмила Воробьева

    пусть уволятся
  • Инна Пилявец

    Как полиция людей спасает, то никто не видит, а как что-то плохое так сразу на первую полосу новостей. Чему радуетесь?
  • Daily

    чему радуется народ не понятно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up