Нові правила розмитнення, свіжа Mazda 3 та депресія у GM: огляд автоновин

Нові правила розмитнення, свіжа Mazda 3 та депресія у GM: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся як на нових правилах розмитнення можна зекономити.
  • Ще розкажемо про автомобіль тижня седан Toyota Corolla та багато чого цікавого.

Офіційно. Нові правила розмитнення вже діють

Закони, які встановлюють новий порядок нарахування акцизу на легкові автомобілі та скасовують норми «Євро», набрали чинності 25 листопада. Тепер розмитнення легковиків проводиться за новими правилами, а деякий час — навіть зі знижкою. Разом із цим фактично закрито схеми з «транзитними» і «тимчасово ввезеними» автомобілями, які експлуатували аж ніяк не іноземці.

Митники повідомили про перші «легалізовані» машини, які до цього їздили по Україні на єврономерах, а ми встигли створити добірку порад, як на нових правилах розмитнення можна зекономити, а також дали першу порцію відповідей на часті запитання по цій темі.

Читати більше...

Відео дня

Рахуймо до трьох! Перші фото нової Mazda3

Нова «трійка» покажеться нам «живцем» не раніше лютого наступного року. А до того можна як слід вивчити фотографії, причому не шпигунські, а від виробника. На них можна в усіх деталях розглянути два варіанти кузова: седан і хетчбек, які відрізняються не лише формою задньої частини, але і загальним стилем. А якщо придивитися уважно, на одному з фото можна помітити букви AWD: значить, повнопривідні версії нової Mazda3 теж будуть!

Читати більше...

Трамп не допоміг. GM оголосила про закриття заводів і скорочення персоналу

Американський автогігант знову впав у депресію: прес служба концерну повідомила про закриття декількох заводів, що виготовляють автомобільні компоненти, а також про зупинку виробництва ряду моделей, серед яких є культовий (для американців) Chevrolet Impala і унікальний електрогібрид, який зібрав цілу армію фанатів, Chevy Volt. Якщо справи не підуть на покращення, у найближчі роки буде згорнута діяльність ще кількох автозаводів, а 7 тисяч співробітників GM опиняться в пошуках нової роботи. Президент Трамп вирішив взяти ситуацію під контроль: «Створіть автомобіль, який буде користуватися попитом», - порадив він у Твіттері керівництву автоконцерну. А що, логічно...

Читати більше...

Автомобіль тижня: седан Toyota Corolla

Після презентації нового хетчбека і універсала, японці показали світовий бестселер в кузові седан. Причому, відразу в двох варіантах, для американського і «глобального» ринку. Всередині вони відрізнятися не будуть, а от стиль екстер'єру різний: «американка» отримає більше спільних «розкутих» рис з хетчбеком та універсалом, а «світова» модифікація збереже більш стриманий, діловий стиль.

В Європу машина буде поставлятися з двигунами на 122 і 132 кінські сили; варіанти «коробок» - 6-ступенева механічна або варіатор. Обіцяють і гібридну версію, із заявленою витратою бензину трохи більше 4-х літрів на сотню. Очікується, що в автосалонах Старого світу модель з'явиться навесні наступного року.

Читати більше...

Тест-драйв Renault Captur

Якщо «Дастер» вам здається занадто «фермерським», є сенс поглянути на «Каптюр»: у нього куди «цивільніший» вигляд, хоча габарити скромніші й лише передній привід. Познайомившись з автомобілем ближче, ми з'ясували, що з внутрішнім простором у машини проблем немає, а матеріали, використані всередині салону, стали більш якісними. Дизельний варіант зі 6-ступеневим «роботом» порадував витратою палива: трохи більше 5-ти літрів у місті, близько 4-х на трасі. А от жорстка підвіска, неінформативне кермо і слабка шумоізоляція, доповнена гуркотом заднього сидіння і порипуванням пластику, позитиву не додали. Може, не такий він вже і «фермерський», цей ваш «Дастер»?

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:         

Куди діваються німецькі дизелі та як обійти норми «Євро». Огляд автоновин

Нові вимоги до розмитнення «євроблях» та тест-драйв: огляд автоновин

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Daily

    мой совет скидывайте те лахи в лом полная отмена евро никого не настораживает пока загон идёт в акциз а потом ну догадайтесь сами.
  • Daily

    товарищ пшик он  же трам  напомнил коляна азирова  с его крылатой фразой "берите лопату в руки и не скиглете"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up