Нова автошкола на Келецькій (новини компаній)

Нова автошкола на Келецькій (новини компаній)

Якщо Ви маєте бажання здобути знання по Правилах дорожнього руху, навички керування автомобілем, а не лише отримати посвідчення водія або у Вас вже є омріяний документ, але необхідні додаткові заняття для підвищення кваліфікації керування автомобілем тоді Вам до нас.

“АВТОШКОЛА на КЕЛЕЦЬКІЙ” знаходиться за адресою м. Вінниця, вул. Келецька, 51 в приміщенні колишнього Проектного інституту, центр мікрорайону Вишенька. Навчальний заклад проводить підготовку та перепідготовку водіїв за категоріями “А1, А, В, С, СЕ”.

Навчання по теоретичній частині здійснюється у зручний час, є можливість обрати ранкову або вечірню групу. Класи обладнанні відповідними плакатами, проекторами, магнітними дошками, макетами світлофорів та спеціальними посібниками.

Практична частина відбувається за гнучким графіком протягом дня, відповідно кожен може вибрати зручний для себе час навчання водінню. Є можливість також обрати транспортний засіб для навчання. Всі автомобілі обладнанні дублюючими педалями та відповідними розпізнавальними знаками. Навчання водінню відбувається як на спеціально обладнаному автодромі так і на вулицях міста.

В автошколі працює колектив кваліфікованих викладачів з теоретичної частини та професіональні інструктори з практичних занять, які постійно вдосконалюють свої професійні навички та доповнюють свої знання новою інформацією.

Кожен інструктор – професіонал своєї справи, зробить Ваше навчання максимально комфортним, зрозумілим та цікавим. Врівноважені, спокійні та толерантні викладачі застосовують індивідуальний підхід до кожного учня та мають свою особисту методику навчання, яка сформувалась з багаторічним досвідом роботи.

Для запису на навчання необхідно подати наступні документи:

  • копія паспорта (якщо паспорт ID то ще потрібно довідку про місце реєстрації),
  • копія ідентифікаційного коду,
  • копія медичної довідки, щодо придатності до керування транспортними засобами (форма 083)
  • фото 3,5х4,5 (2 шт.)

Оплата коштів за навчання здійснюється частинами, протягом періоду навчання.

Наші переваги це:

  • зручне розташування,
  • спеціально обладнанні, комфортні класи,
  • широкий вибір автомобілів,
  • поетапний розрахунок за навчання,
  • гнучкий графік навчання,
  • а саме головне колектив фахівців високого рівня.

Графік роботи: Пн-Пт — 10:00-17:00
                          Сб, Нд — Вихідний

Адреса: м. Вінниця, вул. Келецька, 51
Тел.: 068 884 88 54, 093 235 69 68
e-mail: [email protected],  
Сайт: vinavtoschool.com.ua

keyboard_arrow_up