Ноу-хау під час здачі водіння: усі маневри на екзаменаційному листі

Ноу-хау під час здачі водіння: усі маневри на екзаменаційному листі

Для вінничан ввели оновлені екзаменаційні листи під час складання іспиту на водійські права.

Вперше в Україні Регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області на зворотній стороні екзаменаційного листа зобразив усі маневри, які повинен виконати майбутній водій під час практичного іспиту на водійські права.

"У нас була зустріч з громадською радою при ГУНП у Вінницькій області, де і було вирішено ввести таку новацію. Тому ми на зворотній стороні екзаменаційного листа детально розписали вимоги до здачі іспитів та зобразили весь перелік маневрувань, які майбутній водій має здавати під час практичного іспиту. Водії більш впевнено себе почувають, для них нема здивування, які завдання може дати екзаменатор. Ми — новатори, поки що єдині в Україні", - розповів кореспонденту УНН-Центр речник сервісного центру МВС у Вінницькій області Володимир Мотичко.

Новація діє більше місяця. За словами речника, вінничани, які складають іспити відгукуються позитивно.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up