Немає напруги: на Барське шосе не їдуть трамваї

Немає напруги: на Барське шосе не їдуть трамваї

Сьогодні, 23 січня 2019 року, близько 9 та 11 години зупинилися вінницькі трамваї. Кажуть, через проблеми з напругою.

Про транспортний колапс, який утворився через снігопад зранку, ми вже писали раніше. Зокрема трамваї зупинилися на ринку Урожай».

Станом на 11 години наша журналістка повідомила про зупинку трамваїв, які рухаються на Барське шосе. Відомо, що немає напруги  в районі трамвайно-тролейбусного депо.

Відео дня

Читайте також:

В Україну суне снігова буря з Балкан: оголосили жовтий рівень небезпеки (КАРТА снігопадів)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Инга Бойко

    Біля книжки  дтп. В трамвай заїхав ЗИЛ
  • Поpошок

    На уржику чекав сьогодні хвилин 15 трамвай в сторону мережі, а 3 зараза втік з під носу.
  • Next

    Оце і є реальна робота комунальних служб Вінницької міської ради.
  • Віта Олегівна

    Декілька штук стоять навпроти "Варшави" на Хмельницькому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up