Не лякають ні штрафи, ні небезпека. На цих вихідних зловили 26 нетверезих керманичів

Не лякають ні штрафи, ні небезпека. На цих вихідних зловили 26 нетверезих керманичів
  • За два дні у Вінниці виявили понад два десятки водіїв, які перебували за кермом у стані сп'яніння. На усіх наклали штраф.

За вихідні 26 та 27 грудня вінницькі патрульні склали протоколи 26 протоколів за 130 статтею. Про це у фейсбук пише Патрульна поліція Вінницької області.

 — Нагадуємо, що за таке правопорушення існує адміністративна відповідальність, — додають у повідомленні. — Якщо водій вперше протягом року сідає за кермо в нетверезому стані, на нього чекає штраф у розмірі 10 200 грн та позбавлення права керування на 1 рік. Якщо він чинить таке правопорушення вдруге протягом року, то штраф подвоюється – 20 400 грн – та позбавлення права керувати автомобілем на 3 роки. Якщо ж водій сідає за кермо напідпитку втретє протягом року, то штраф складатиме 40 800 грн, а позбавлення права керування автомобілем – на 10 років.

Алкоголь та кермо — несумісні. Не сідайте п'яними за кермо, бережіть себе та оточуючих.

Відео дня

 

Читайте також:

Рятувальники попередили про погіршення погоди: Вінниччина у «жовтій» зоні

Захворіло уже понад мільйон людей. Яка ситуація з COVID-19 в Україні та на Вінниччині

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up