Наїзд на дітей у Калинівському районі: стали відомі нові деталі аварії

Наїзд на дітей у Калинівському районі: стали відомі нові деталі аварії
  • Четверо дітей опинилися під колесами легковика, яким керувала п'яна жінка. Найбільш постраждав 8-річний хлопчик, він у комі. Це похресник водійки.

— 32-річна місцева жителька, під час здійснення розвороту заднім ходом допустила наїзд на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я. Потерпілих дітей віком 4, 6, 7 та 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший з травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі, — зазначили у відділі комунікацій поліцій області.

Про це ми писали у матеріалі:

Стали відомі також інші деталі того вечора. Жінка їхала з поминок колишнього чоловіка. Автівка, на якій вона потрапила у ДТП, належить новому чоловіку. Раніше жінку за кермом не бачили. Кажуть, що у неї й прав ніби немає.

Відео дня

В однієї дитини травмований палець на нозі, інша дитина у важкому стані. Цей хлопчик — похресник кермувальниці, йому 8 років, звати Вова. 

У малого пошкоджена нога та голова. Автівка його збила, переїхала та ще протягнула кілька метрів.

Батьки не тримають зла на куму та кажуть, що якщо допоможе виходити дітей — пробачать.

— Я не знаю, хто там винен, це ж його ще хресна мати. Дайте мені, щоб дитина вижила, а там життя покаже, — каже батько Вови.

Батько Вови

Ще двох діток встиг відштовхнути старший брат, у них незначні травми. Всі четверо постраждалих у лікарні. Вову встигли прооперувати.

 

Читайте також:

У Вінниці зіткнулися два легковики. До нейрохірургії потрапив один із водіїв

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anutka Bulgakova

    От якого фіга вона буха за кермо взагалі сіла????😠
  • Валентина Богданюк

    хоть бы с мальчиком всё обошлось, выжил и выздоровел... сколько боли всем!
  • Катерина Кобильченко

    Пробачуть бо пили разом
  • Tramp

    селюки и водка навсегда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up