Наступної суботи Київський міст знову закриють. А що там роблять?

Наступної суботи Київський міст знову закриють. А що там роблять?
  • Щосуботи Київський міст закривають для всіх видів транспорту. Наступної суботи, 21 липня, так буде знову.
  • Будівельники вкривають дорогу новим шаром бетону, облаштовують тротуар.
  • Отже, усе йде до того, що міст скоро завершать ремонтувати? Будівельники дають дуже обережні прогнози.

Міст, який почали відновлювати ще в березні 2017 року, досі не завершений. У березні вже цього року чиновники казали, що за планом реконструкція триватиме два роки, але роботи завершать уже цьогоріч. Містяни обурюються, що ремонтники не можуть працювати швидко та «розтягують роботу на роки».

Попри це — будівельники з компанії «МСУ-2» продовжують роботу. Проїзд 14 липня закритий, щоби вони могли залити шар бетону на проїжджій частині. Коли журналісти прийшли на місце свіжий бетон уже застигав на дорозі.

Відео дня

Зверху на мосту працювали до десяти людей: хтось лагодив арматуру до тротуару, інші — мили інструмент; а одна людина поливала бетон водою, а потім накривала тканиною.

— Це потрібно, щоби він краще застиг, — пояснював один із працівників.

А потім інший робітник, який представився Анатолієм, емоційно розповідав, що пішоходи постійно скаржаться на «ледачих» будівельників.

— От їдуть вони собі в тролейбусі й бачать, що людина сидить біля арматури. І потім кажуть — «Та ви нічого не робите!». А це наш робітник закручує прути між собою, робить сітку, яку потім заллють бетоном. Він же не може рачки стояти, щоби йому сонце напікло. Він справу робить, а люди цього не можуть зрозуміти, — казав чоловік.

Попри те, що рух мостом закритий, водії все ж намагаються проїхати. Найбільш нахабні — прибирають конуси та йдуть, не дивлячись ні на кого. Один із нахаб ледве не збив будівельника, коли той намагався зупинити машину.

А поки робітники працюють, ми йдемо до виконроба. Його на місці не було, але про те, що відбувається і про плани розповів заступник директора компанії «МСУ-2» Олександр Гула.

— Зараз робимо реконструкцію дороги другої половини проїзду по мосту. Ліва частина разом із тротуаром уже готова, нині — працюємо з правою. Сьогодні заклали біля 50–60 кубометрів бетону. Плануємо закінчити 21 липня проїжджу частину, — казав Гула. — З тротуаром доведеться більше працювати: там більше арматури, закладних деталей. Але маємо план — завершити його до 20 серпня.

Мостобудівельники розказали, що 21 липня, знову перекриють міст на добу.

— Внизу всі опорні конструкції — арки, колони, стійки — укріпили. Зараз там працює бригада, яка виправляє нерівності, відколи, шпаклює. Потім опори пофарбують.

Також Гула розповів, що в планах — повне перекриття руху на Київському мосту терміном на 14–15 днів.

— Перед тим, як стелити асфальт, ми маємо викласти шар гідроізоляції. Це масштабна робота, під час якої немає бути вібрації від проїжджаючого транспорту. Тому будемо просити перекривати рух, — сказав будівельник.

На питання, коли ж закінчать ремонт Київського мосту, чоловік відмовився відповідати. Бо, за його словами «на це має відповідати замовник». А замовником реконструкції шляхопроводу є міськрада.

Нагадаємо, з початку липня на Замостянській змінився рух транспорту й розпочали ремонт вулиці.

Подивіться наш відеорепортаж з закритого для транспорту Київського мосту:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • З.А.Глядач

    "маємо викласти шар гідроізоляції. Це масштабна робота, під час якої немає бути вібрації від проїжджаючого транспорту. Тому будемо просити перекривати рух"

    О-о-о,звичайно,гідроізоляція-це така штука,що на неї навіть пукнути не можна...

    А рух перекриватимете,напевне для того,щоб люди не бачили,як ви "працюєте". Це й за "роботу" у віхидні вимагатимете подвійну з/п.
  • З.А.Глядач

    "Він же не може рачки стояти, щоби йому сонце напікло."

    А що йому має сонце "напІкти"? Якщо стояти рачки,то напЕкти може лише дупу. Від цього буде лише користь-менше сидітиме. А Анатолію,схоже,напЕкло голову.
  • З.А.Глядач

    "А що там роблять?"

    А там не роблять.

  • Знание - сила

    Коктейль "Молотова" - это гремучая смесь жидов с бандеровцами в одном флаконе. Они под руководстовом американских упырей уничтожили Украину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up