Готовий на 70%. Коли відкриють Київський міст

Готовий на 70%. Коли відкриють Київський міст
Міський голова Сергій Моргунов сказав, що після реконструкції Київський міст простоїть ще 70 років
  • Міст на вулиці Чорновола ремонтують з березня 2017 року. У мерії розказують, що вже зробили понад 70% від всіх робіт.
  • А ще відповіли, коли його відкриють та чи будуть після Київського мосту ремонтувати Центральний?

Київський міст ремонтують вже понад рік. І за цей час замінили більшість опорних конструкцій, балок та майже завершили будувати тротуар. Це, за словами міських чиновників, складає понад 70% від усіх робіт.

— Зараз на будмайданчику працюють 47 людей. На 80% забетонований новий тротуар, який ми закінчимо бетонувати у суботу - понеділок. Нам ще залишається зробити п'ять арок з шістнадцяти, — розказав директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець. — Ми плануємо закінчити тротуар, після чого почнемо розбирати дорогу та старий тротуар з іншого боку. Там маємо замінити балки, яких буде 38 штук. Оскільки працюємо на випередження графіку, то всі балки та інші матеріали зробили та привезли на будівельний майданчик ще минулого року.

Відео дня

Кравець сказав міському голові Сергію Моргунову, що цього року реконструкція мосту на вулиці Чорновола закінчиться остаточно.

— Хоча проект і розрахований на 24 місяці ремонтів, ми введемо в експлуатацію міст вже цього року.

— І після будівництва, за словами фахівців, термін експлуатації Київського мосту буде подовжений ще на 70 років, — запевнив мер Вінниці.

Тоді як журналісти запитали міського голову, чи потрібна буде реконструкція Центральному мосту після завершення робіт на Київському? Оскільки саме на цей міст було найбільше навантаження від перекриття шляхопроводу на Чорновола.

— Цю ситуацію відстежують наші спеціалісти. І наразі немає потреби у капітальних робіт чи реконструкції. Нагадаю, що Центральний міст ремонтували в 2008 році. Звісно, що є потреба в поточному ремонті. Для швів між плитами, дорожнього покриття, тротуарів та ці роботи мають бути цього року. Їх вартість обраховують наші фахівці, — сказав Моргунов.

Нагадаємо, що реконструкцію Київського мосту виконує київська компанія-підрядник «МСУ-2», на що заплановано витратити 56,5 мільйонів гривень.

Читайте також матеріал, який було підготовано до річниці реконструкції:

Київський міст планують перекривати. Коли закінчать ремонт?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Николай Энэми

    Кто-то ещё верит в эти басни?)
  • Роман

    Вы думаете если Вы сделали проект на 24 месяца , то теперь сделав мост скажем к примеру  за 14 месяцев, это то чем можно похвастаться ?! Такие сооружения , проекты строят и ремонтируют в мире уже даже не на месяца , а на дни  когда целью есть благополучие граждан а не заработок денег. Человеческий и технологический ресурс позволяет такие вопросы решать очень оперативно , не создавая трудностей для жителей города на месяца . Установить несколько камер и в онлайн режиме будет мониторить весь город. Простые трудяги которые там работают возможно и делают все что требуется , но этого недостаточно и руководство города и правоохранительные органы должно указать на это компании которая занимается ремонтом. Рычаги давления можно найти при желании . Винница давно созрела для постройки нового моста , а после постройки нового моста можно один из старых закрыть на ремонт. Если Винница самый комфортный  город для жизни в  Украине то можно только  представить  что делается в других  городах.Зачем думать?! Давайте постоим в пробках ! Не надо ничего придумывать , просто переймите опыт в других странах , там уже все придумали за Вас. Делайте по человечески и для людей а не по принципу из известного мультика "и так сойдёт..."
  • Сепар Торонтуй

    ...  а там или ишак сдохнет или эмир умрет...
  • Александр Балаганов

    ЭТОМУ РЕМОНТУ КОНЦА КРАЯ НЕ БУДЕТ,ПОКА НЕ ПЕРЕСТАНУТ ПИЛИТЬ ДЕНЬГИ.НЕОБХОДИМО ЕЖЕМЕСЯЧНО ПРОВОДИТЬ КОНТРОЛЬНЫЕ ЗАМЕРЫ ВЫПОЛНЕННЫХ РАБОТ ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫМИ ОРГАНАМИ.И УЧЕСТЬ КТО ЯВЛЯЕТСЯ ПОДРЯДЧИКОМ-МАФИЯ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up