Народилася в «сорочці»: водій ледь не збив дівчину, яка виходила з трамвая (ВІДЕО)

Народилася в «сорочці»: водій ледь не збив дівчину, яка виходила з трамвая (ВІДЕО)
  • Подія сталася під час висадки пасажирів з трамвая. Водій легковика не надав перевагу у русі пішоходам та наїхав на ногу пасажирки, яка виходила з транспорту. Чим закінчилася ситуація?

ДТП сталося ще 6 липня, однак відомо про неї стало лише тепер. Коли трамвай зупинився на одній із зупинок на Замостянській, з нього почали виходити люди. Перехід з електротранспорту до тротуарів там здійснюється через проїжджу частину. 

Найпершою з трамвая виходила дівчина. На відео видно, що вона не переконавшись у безпечності руху, рушила через проїжджу частину до тротуару. Водночас у кадрі з’являється коричневий легковик, який наїжджає дівчині на ногу. 

Нагадаємо, що згідно ПДР, якщо посадка чи висадка проводиться на проїжджій частині, водії мають зупинитися та надати дорогу пішоходам, які йдуть з/до відчинених дверей трамвая, який стоїть на зупинці. 

Відео дня

Дівчина не отримала серйозних травм. Учасники пригоди розійшлися за згодою сторін.

На місце також приїздили патрульні. Вони винесли на водія легковика постанову за порушення. 

Читайте також:

Хто винен? На Соборній двоє на самокаті потрапили під колеса легковика

В 13 разів більше норми. На Шепеля зловили пенсіонера напідпитку, який їхав на мопеді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач56

    .
  • Cheshik Polek

    Такі "гонщики" дуже часто шастають перед відчиненими дверима трамваїв.

    Самого якось ледь не збила червона "дев'ятка" ще в 2002 році на виході з трамваю. Ледь встиг інстинктивно назад відстрибнути, а той рвонув вперед "по газах"...
  • Жора

    Телка секси!
  • Next

    Згідно ПДР, якщо посадка чи висадка проводиться на проїжджій частині, водії мають зупинитися та надати дорогу пішоходам, які йдуть з/до відчинених дверей трамвая, який стоїть на зупинці. Цим все сказано.

keyboard_arrow_up