На Замостянській почали викладати плитку на пішохідній алеї

На Замостянській почали викладати плитку на пішохідній алеї

У Вінниці триває реконструкція по вулиці Замостянській. Нині там облаштовують пішохідну алею.

Про це у фейсбук написав Сергій Моргунов.

— Будівельники викладають клінкерною плиткою пішохідну зону. Мова йде про ділянку від проспекту Коцюбинського до вулиці Стеценка. Згодом тут з’являться нові «вуличні меблі» та сучасне освітлення. Звичайно, благоустрій зони доповнить озеленення – молодих дерев буде набагато більше, ніж раніше. Також змонтовано вже дві з трьох платформ для облаштування зупинок громадського транспорту, передбачених на І черзі. Та триває ремонт мереж побутової каналізації, — йдеться у повідомленні.

Обіцяють, що роботи завершать до кінця року.

Відео дня

Варто відзначити, що роботи по перекладенню трамвайних колій уже завершені.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Таня

    гпрно буде
  • Горожанин

    Да задолбали своей "мебелью". Весной можно середину доделать, а сейчас надо проезжую часть заканчивать! Перекопали пол замостья, оставили целый район без маршруток в обе стороны, трамваи ходят "по очереди", а все мысли только про броское очковтиралово для понаехавшего лохтората - плиточки, скамеечки, столбы с вайфаем и зарядниками...

    Anonymous reply Горожанин

    Люди уже не ведутся на этот лохотрон от недоделанного горисполкома типа фонтанчик, алейчики и прочую муть - а нормальные люди вообще никогда на это не велись и понимают на чём на самом деле держится любая страна.
    Меня ОЧЕНЬ РАДУЕТ тот факт что люди голосуют ногами против этой незаконной власти самозванцев и проходимцев-приспособленцов-базарников - и просто уезжают из этой страны http://ukrainianpeopleleaks.com/     это и есть показатель правления этих неуков.
    Интересно потрут твоё сообщение или нет - потому что когда я писал про очковтирательство горисполкома и втюхивание сельским приезжим оккупантам всяких фонтанчиков и прочей шелухи, то сообщение обязательно удаляли.

  • З.А.Глядач

    А де,власне,сама алея?
  • Валера

    А заводы,фабрики где?где людям работать?в Польше?

    Ols Kat reply Валера

    Фабрика Рошен вроде работает...

    Антон reply Валера

    Тож открыли недавно грин кул, фуджикуру. Иди работай

    Дмитро Муженко reply Антон

    Не фуджик, а завод холодильних установок

    Антон reply Дмитро Муженко

    Завод холодильных установок это Green Cool, a Fujikura в Немирове.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up