Через негоду в шістьох областях обмежили рух для фур. Вінницька у списку (ОНОВЛЕНО)

Через негоду в шістьох областях обмежили рух для фур. Вінницька у списку (ОНОВЛЕНО)

У четвер, 18 січня, через негоду на деяких ділянках доріг в Україні ввели обмеження на пересування вантажних автомобілів. На Вінниччині ці обмеження теж діють.

Вінницькі рятувальники кажуть, що в області заторів немає, але рух обмежений. Про це також пише керівник надзвичайників України Микола Чечоткін. 

Рятувальники також кажуть про загальний стан на дорогах України.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

"Станом на 10 годину 18 січня спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Київській, Полтавській, Черкаській, Чернігівській областях та м. Києві, помірний сніг з дощем у Кіровоградській та Одеській областях, невеликий дощ у Миколаївській області. На решті території без опадів. Рух на автомобільних дорогах забезпечено, заторів немає",-  пишуть в ДСНС.

Відео дня

 
Тим часом, в Укравтодорі кажуть про обмеження руху для великовантажних та великогабаритних транспортних засобів на наступних дорогах:

- від міста Немирів до міста Ямпіль. 

- від міста Гайсин до кордону з Одеською областю. 

- від міста Немирів до міста Могилів-Подільський. 

- від автодороги М-12 до кордону з Одеською областю. 

- Станом на 12.00 годину на території області залишається обмеженим рух великовагових транспортних засобів на трасі М-12 у напрямку Черкаської області. Близько 80 фур, що рухались у м. Умань та Черкаси поміщені поліцейськими на майданчики тимчасового відстою у с. Краснопілка Гайсинського та м. Гайсин для того, щоб не ускладнювати обстановку на дорогах Черкащини та дати змогу дорожнім службам розчистити автошляхи, - розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Мороз. 

Нагадаємо, на Вінниччині працює сотня пунктів обігріву. З їх адресами ви можете ознайомитися ТУТ.

До речі, на Вінниччині минулої ночі рятувальники допомогли 9 автомобілістам, які через ожеледь та снігові замети не змогли самостійно продовжити рух.

Читайте також:

На Вінниччині можливе перекриття доріг. Рятувальники уже в режимі підвищеної готовності

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up