На Тяжилові 10-річний хлопчик побіг на «червоне» та потрапив під колеса машини

На Тяжилові 10-річний хлопчик побіг на «червоне» та потрапив під колеса машини
  • У мережу опублікували відео, де видно момент ДТП на Тяжилові. Неповнолітній побіг просто під колеса проїжджачої машини. Дитина у лікарні.

Автопригода сталася 17 жовтня близько 20 години на вулиці Лук’яненка.

— Дитина 2012 року народження потрапила під колеса автомобіля Opel, — коментують ДТП у Ситуаційному центрі. — Хлопчик раптово вибіг на проїжджу частину, зачепився та впав. В цей момент легковик наїхав йому на ногу. Зазначимо, що горів червоний сигнал світлофора для пішоходів.

На місце події прибула швидка та поліція. У малого діагностували закритий перелом ноги. Його госпіталізували до лікарні. По даному факту ведуться слідчі дії.

Відео дня

— Просимо не повторювати дій на відео у реальному житті, — підписали відео у Ситуаційному центрі. — Благаємо усіх батьків періодично спілкуватися із дітьми про правила дорожнього руху.

Більшість вінничан обурили дії малого, вони у коментарях під роликом не добирали слів.

Більш змістовний коментар написала Альона Королишина: «Була в той час там. Освітлення по вулиці вимкнене, дорогу страшно переходити і на зелений сигнал світлофора. Водіям просто не видно людей. Вже телефонували в варту аби вирішити питання про освітлення переходів, бо таких випадків може бути більше. А малому б ще дати доброго ляща зверху».
 

У Вінниці, нагадаємо, сталася смертельна ДТП за участю автівки та мотоцикла. Двоколісним керував 22-річний вінничанин. Хлопець працював фітнес-тренером та був досить відомим вінничанам.

 

Читайте також:

Лобове зіткнення на Гайсинщині: одна людина загинула, ще троє у лікарні

Смертельна ДТП у Липовецькій громаді: вантажівка на городі збила чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up