На Стельмаха водійка на Skoda збила насмерть жінку. Шукають свідків аварії

На Стельмаха водійка на Skoda збила насмерть жінку. Шукають свідків аварії

Вчора, 8 грудня 2019 року,  у Вінниці  сталась ДТП. На жаль, загинула 65-річна жінка. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Аварія сталась близько 21.30 години по вулиці Стельмаха. У поліції оприлюднили попередню інформацію.

— 53–річна вінничанка, керуючи автомобілем  "Skoda Octavia", допустила наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На жаль, від  отриманих  травм потерпіла  померла на місці.

Відео дня

Слідчі з’ясували,  що на момент вчинення аварії у кермувальниці  не було водійського посвідчення.

За словами родича загиблої, у салоні авто також на момент аварії знаходився син 53-річної вінничанки. Він був напідпитку та зараз з'ясовують, хто саме був за кермом. 

— Прошу свідків пригоди, відгукнутися. Можливо в мешканців сусідніх будинків є камери на цю частину дороги, або в припаркованих чи зустрічних автомобілів, — звертаються до вінничан у соцмережах.

  • Телефон 0977482671

Наразі автівку забрали на арештмайданчик. А за фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України.

За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого, передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі. 

Дивіться фото з місця ДТП, які виклали правоохоронці:

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Pasha Pechenkin

    В данный момент водителя усиленно отмазывают через экспертизу КНДІСЕ. Интересно сколько туда занесли..
  • Юрий Бондарук

    Водій ОДНОЗНАЧНО винний! Жалко жінку, жалко людське життя! Мої співчуття родичам. АЛЕ, заради справедливості: по фото видно, що жінка вийшла з "острівця безпеки" прямо (судячи з пошкоджень крила) в бік машини (яка неслась і не думала зупинятись)! На що вона розраховувала, виходячи ПРЯМО ПІД МАШИНУ? Пішоходи - бережіть своє життя, пропускайте придурків! Нехай Ви будете 100 разів праві, але 5 секунд Вашого часу іноді можуть СУТТЄВО подовжити Ваше життя!
  • Оксана Лебедь

    Очень жаль нашу сотрудницу.Очень позитивный,энергичный и просто хороший человек.Там не написано,она стала на "Зебру".Сбили на большой скорости...
  • Ириша Винницкая

    Хотя не нам судить людей.мы ничего незнаем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up