На площі Гагаріна задимівся VinWay. Це уже другий трамвай за тиждень

На площі Гагаріна задимівся VinWay. Це уже другий трамвай за тиждень

У Вінниці пасажирів одного із трамваїв висадили. Транспорт задимівся. Це уже не перший такий випадок на цьому тижні.

Стався інцидент вранці 21 грудня на площі Гагаріна.

— Трамвай рухався з маршрутом №4 "Барське шосе - Залізничний вокзал". За словами людей, що їхали всередині, у вагоні відчувся запах горілого. Водій електротранспорту випустив пасажирів на зупинці та викликав аварійну службу, — пише vinbazar.

Нагадаємо, 20 грудня у Вінниці згорів один із швейцарських трамваїв. Він зайнявся на Хмельницькому шосе.

Відео дня

В обох випадках люди не постраждали.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Andrew

    20minut.ua

    santeh-group.com
     мебель для ванной интернет магазин

    интернет-магазин santeh-group.com?

    Тут можно купить умывальник с тумбой https://santeh-group.com/shop/category/mebel/tumby-s-umivalnikom высокого качества.  Преимущества компании: "профессиональная консультация, гарантия на товары, сертификаты качества продукции, адресная доставка, безопасная оплата", скидки и возврат в течении 14 дней.

    Работаем с полной ответственностью боле 5ти лет в Украине. Уважением к клиентам -это главный залог качества магазина. Так же у нас разработана система, по которой мы тщательно выбираем только качественную мебель в ванную.

  • Порошок

    Ці ситуації з задимленням показують про халатність з боку ТТУ. Поки не на*бнеться - ремонтуватись не буде. Як так, що сіль потрапляє в ЕО трамвайного вагону? Чому не проведені заходи з огляду і дефектовки на всіх вагонах, аби уникнути цього?

    Таварисч reply Порошок

    Провокационный вопрос: как устроен тяговый электродвигатель трамвая, и как осуществляется охлаждение обмоток двигателя?
  • Ols Kat

    Вчора писали, що солона вода викликала коротке замикання. Може, i тут також

    user reply Ols Kat

    vinway так зроблені що в них все що завгодно може викликати коротке замикання

    Анонім reply user

    user так зроблений що в нього завжди коротке замикання
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up