На Первозванного водій Audi збив жінку. Потерпіла померла в лікарні

На Первозванного водій Audi збив жінку. Потерпіла померла в лікарні
  • Вчора, 28 вересня, у Вінниці сталась ДТП.
  • В результаті аварії загинула 82–річна жінка.  
  • Проводиться розслідування.

Аварія сталась по вулиці Первозванного близько 16.30 понеділка.

— За попередньою інформацією слідства, 26–річний вінничанин, керуючи автомобілем Audi, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала дорогу у невстановленому місці, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Потерпілу з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні, де під час надання медичної допомоги вона померла.

Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварії.

За фактом відкрили кримінальне провадження за другою частиною статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

ДТП на Пирогова: водій на «Мереседесі» розтрощив зупинку тролейбусів

Захисні смуги на Соборній: як вважаєте, вони потрібні? (ОПИТУВАННЯ)  

Напад на таксиста у Вінниці: затримали 25-річного зека, який стріляв та вкрав авто

Моторошна трагедія: у Вінниці в колекторі загинули батько з 19-річним сином

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (206)
  • Юрий Бондарук

    Не так! Не водій допустив зіткнення, а жінка, ігноруючи всі можливі і неможливі правила ДР, кинулась під автомобіль, чим його пошкодила, а водію нанесла моральну травму. Тож відшкодовувати збитки мають родичі загиблої жінки, або скласти "мирову угоду".
  • Лариса Демидюк

    Біда стається тоді коли зустрічаються два дурні.
  • Тамара Поліщук

    то  ж літають     як самошедші
  • Soulcoholic Milli Yan

    Отлично... только позавчера, во дворе жилого дома, возле 23 школы, иди, и вдруг меня сзади что-то «подтолкнуло» по икрам. Не сильно, потому что на ногах устоял. Оборачиваюсь и охерел: машина, в ней курица с дибилеватым выражением лица и выпученными глазами. Стёклышко опустила и попробовала на меня ещё пасть открыть, на сурже ломаном, что это ещё и я, оказывается, виноват, в наушниках иду, с краю дороги, возле входа в подъезд... позади около 30 метров плавного подъёма в гору открытого кругозора - дорога. Слева садик, справа - школа. Дорога широкая. Дело вот в чём: либо летела на скорости и еле затормозила, либо в телефоне игралась, за рулём, ну или третье, самое страшное, просто отсталая и не умеет нормально реагировать. Я ей в ответ как начал замечания давать и в чувство приводить: где она, что она делает, и кто в данной ситуации осёл, она по газам дала и на хорошей скорости полетела через дворы, где много слепых углов из-за гаражей, и, опять же, школа с садиком = много детей, которые бегают без задней мысли. На моей стороне было два свидетеля, но номер разглядеть не успели. Я всё это к тому, что много имбицилов за рулём ездит (бывают и пешеходы такие же, не спорю), поэтому вот таких водил надо лишать прав водительских и на троллейбусы сажать, а то они и на велосипедах таранить будут.

    Мильян Элеонора reply Soulcoholic Milli Yan

    Soulcoholic Milli Yan я в шоке
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up