На дорогах Вінниччини поліцейські виявили понад дві тисячі порушень ПДР

На дорогах Вінниччини поліцейські виявили понад дві тисячі порушень ПДР
  • З 6 червня по 3 липня на автодорогах області поліцейські Вінниччини проводять профілактичні заходи та інформаційні кампанії, спрямовані на зниження аварійності на дорогах.

На автошляхах в цілодобовому режимі несуть службу 55 нарядів груп реагування патрульної поліції, з яких шість — на дорогах державного значення. Про це повідомляють в обласному главку поліції.

— Від початку профілактичних заходів працівниками поліції задокументовано 2098 фактів порушення власниками транспортних засобів правил дорожнього руху. Зокрема, 732 випадки недотримання вимог дорожніх знаків та розміток, 212 — за порушення правил користування ременями безпеки та шоломами, а також складено 194 адміністративних протоколи за керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Трапляються випадки, коли водії на дорогах ігнорують правила надання переваги в русі автомобілям екстрених служб, які поспішають на виклик з включеними сигналами та проблисковими «маячками».

Відео дня

Неуважність учасників дорожнього руху призводить до того, що рятувальникам чи медичним працівникам надзвичайно важко потрапити до місця призначення.

З цією метою працівники поліції провели на території області 14 цільових операцій під умовною назвою «Маячок», в ході яких зафіксували 19 фактів ненадання переваги в русі спеціалізованим автомобілям, що рухались з увімкненими сигналами.

Також працівники поліції провели 25 зустрічей з майбутніми водіями та вкотре наголосили на неухильному  дотриманні ПДР заради збереження свого життя та життя оточуючих.  

Звертаємось до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та відповідальними.

 

Читайте також:

Від удару чоловіка підкинуло. На Оводова водій буса збив велосипедиста (ВІДЕО)

Смертельна ДТП: вінничанка на Volkswagen врізалась у дерево. Двоє загиблих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тыдыш

    Я сьогодні, як і кожен день, за півгодини поки їду через пів міста на роботу побачив 1000 порушень.

    один унікум на електросамокаті взагалі три перехрестя проїхав на червоний сигнал світлофору.

keyboard_arrow_up