Майже два мільйони гривень – ціна дверей  трьох вагонів «WinWay»

Майже два мільйони гривень – ціна дверей  трьох вагонів «WinWay»

На Prozorro  завершився тендер «Комплекти дверей для 3-х вагонів трамвая WinWay». Виграла фірма «Гама-Україна». Вона встановить двері за майже два мільйони гривень.

13 червня розпоались  торги за тендер «Комплекти дверей для 3-х вагонів трамвая WinWay» на сайті Prozorro, який  розмістила "Вінницька транспортна компанія".

Замовник оголосив очікувану вартість покупки в два мільйони гривень. 

Відео дня

Отримали дві пропозиції:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю "Гама-Україна" запропонувало придбати необхідне за 1 960 000 гривень
  • Товариство з обмеженою відповідальністю  "Промдизайн" запропонувало придбати необхідне за 1 980 000 гривень

Сьогодні, 27 червня 2017 року,  торги закрили. Переможець – ТОВ «Гама-Україна» за за 1, 96 мільйонів гривень закупить 11 дверей для трьох вагонів "WinWay".

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юра

    круто....в нас будуть трамваї з позолоченими дверима, обробленні коштовним камінням

    Король Сергей reply Юра

    Для того, щоб зрозуміти суть, прочитати один заголовок не достатньо.  ЗА індентифікатором закупівлі на картинці можна найти тех вимоги ( автору  не завадило б пруф скинути для об'єктивності, а не тільки про  "жарьожку"  піклуватись). Закупівля передбачає не тільки купівлю сдверних стулое, а й механізми приводів, самі приводи, автоматику безпеки, автоматику управління, установку, припасування, наладку і т.д.
  • З.А.Глядач

    А що,двері до трамваїв вже "встановлюють" якісь фірмочки,не трамвайне депо?

    Король Сергей reply З.А.Глядач

    Жоден виробник транспортних засобів, не має замкнутого циклу виробництва.

    З.А.Глядач reply Король Сергей

    Але ВінВеї-це не "виробництво,а реставрація. І на попередніх якось обходилися без ТАКИХ "дверей". А тут,напевне,комусь захотілося трохи грошенят "відкусити". Або відмити...

    Король Сергей reply З.А.Глядач

    Реставрація, це відновлення первинного виду.  ЯКщо заходити в дебати з тим, щоб по-копошитися в недоречних технічних ньюансах, то можна говорити про реконструкцію та модернізацію, але точно не про реставрацію. Позаяк, по суті будується новий трамвай.  Щодо решти "експертних висновків" будь-які коментарі зайві.

    З.А.Глядач reply Король Сергей

    Так хоч як його назви,від цього суть не міняється-хтось бачить,що діло з трамваями пішло на лад і хоче добряче "погріти" руки на цьому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up