Лобове зіткнення біля Гайсину: водій на Oпелі врізався у вантажівку

Лобове зіткнення біля Гайсину: водій на Oпелі врізався у вантажівку

Вчора, третього березня, поблизу села Косанове у Гайсиньскому райані сталась ДТП. Не розминулися водії Opel Astra та вантажівки  Таtа. У результаті 24-річний водій в реанімації.

Аварія сталась близько дев’ятої години вечора.

— Попередньо встановлено, що водій Opel, житель Кіровоградської області, під час об’їзду вантажівки Mercedes, яка була запаркований на узбіччі, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з вантажівкою Таtа, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Внаслідок зіткнення 24-річний водій легковика отримав важкі травми та його забрали у реанімацію.

Відео дня

Відомо, що 47-річний водій Таtа, житель Черкаської області, не постраждав.

Поліція призначила ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

За фактом відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

ДТП на Пирогова: п’яний водій Шевроле не вписався в острівець безпеки

На Вінниччині інформують про небезпеку коронавірусу. Що потрібно знати?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up