«Лоб у лоб»: у Липовці зіткнулися скутер та легковик

«Лоб у лоб»: у Липовці зіткнулися скутер та легковик
  • За кермом двоколісного була жінка, яка з травмами потрапила до лікарні. Потрощило і її скутер, на дорозі розсипалися уламки.

Автопригода сталася вранці 2 квітня у місті Липовець на вулиці Івана Франка. Про це інформує поліція Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з електроскутером, за кермом якого перебувала 61-річна жителька Липовецької громади, — зазначають у повідомленні поліції.

Обоє керманичів були тверезі. Вони пройшли освідування.

Відео дня

Жінку, яка керувала скутером, госпіталізували до лікарні. Вона не мала посвідчення водія відповідної категорії, а її транспортний засіб не зареєстрований у встановленому законом порядку.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

Читайте також:

«Мабуть, найдорожча аварія у Вінниці»: на Соборній зіткнулися дві BMW, одна за два мільйони

На Драгоманова п'яний водій протаранив припарковане авто та втік

Розтрощені та перекинуті машини: про ДТП з потерпілими, які сталися вихідними

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Светлана Шевчук

    Раджу почитати уважніше-водій  автомобіля виїхав на зустрічну смугу(практично на обочину)спричинивши наїзд на жінку на скутері.
  • Олеся Максимяк

    У 90% керманичів скутерами немає категорії і документів на ТЗ, бо скутеристи поза законом і поліція особливо їх і не карає, відсотків так 60% скутеристів то взагалі діти.

    Светлана Шевчук reply Олеся Максимяк

    Олеся Правдоруб Раджу почитати уважніше-водій  автомобіля виїхав на зустрічну смугу(практично на обочину)спричинивши наїзд на жінку на скутері.
  • Люда Довженко

    Да , 100% вина пенсіонерка яка їхала по своїй смузі .... електроскутери з мотором до 3 квт , не потребують реєстрації і посвічення водія , написано аби лиш зробити пенсіонерку виною

keyboard_arrow_up