Капремонт вулиці Данила Нечая завершать раніше запланованого терміну

Капремонт вулиці Данила Нечая завершать раніше запланованого терміну
  • Завершити капремонт вулиці Данила Нечая планують до кінця року — навіть раніше, ніж передбачали згідно зі строками за проєктом.
  • У рамках капремонту другої черги оновлять два кілометри дороги з тротуарами та велодоріжками — для зручності і комфорту вінничан.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук.

«Якісна інфраструктура важлива для розвитку громади. По-перше, це покращення умов проживання. По-друге, у таких мікрорайонах пожвавлюється бізнес. По-третє, позитивні зміни відзначають приїжджі. І якщо Вінницю знають як місто з найкращими дорогами, то це великий плюс для нашого іміджу та приваблення інвестицій», — каже Сергій Моргунов.

Данила Нечая ремонт (3).jpg

Відео дня

Вулиця Данила Нечая — це головна магістраль Старого міста. До сьогодні у місті вже відремонтували центральні вулиці в мікрорайонах та усі в'їзди у Вінницю.

«Нагадаю, що модернізацію вулиці Данила Нечая проводимо у два етапи. Почали у 2019 році, зробили 1,2 км дороги. Потім ковід — довелось поставити проект на паузу. Але важливо, що ми отримали співфінансування з обласного бюджету і таки продовжили роботи», — зазначив міський голова.

Данила Нечая ремонт (5).jpg

Залишилось облаштувати на окремих ділянках тротуари та освітлення, постелити основний шар асфальту, встановити посадкові павільйони з тактильною плиткою, світлофори та підсвітку на пішохідних переходах. Також вулиця стане більш зеленою — висадять молоді дерева.

Відзначимо, що у рамках капітального ремонту дороги та тротуару по вул. Д. Нечая у межах другої черги — від вул. Московської до вул. Брацлавської — передбачено оновити більше 31 тис. кв м дорожнього покриття та 14 тис. кв м тротуарів.

 

Читайте також:

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Вже з понеділка: вчені розповіли про потужну магнітну бурю на Землі

Найякісніше життя в Україні мають вінничани. Вінниця всьоме очолила рейтинг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up