Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №9

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №9
  • Кому пропонують дати розмитнення у розстрочку, що відомо про запуск техогляду, якими будуть «заряджені» версії Volkswagen Golf, скільки коштує Toyota Camry з повним приводом, та де в Україні вже ведуться дорожні роботи.

Учасникам АТО пропонують дозволити розмитнювати авто у розстрочку

Законопроєкт із такою пропозицію вже зареєстрований у Верховній Раді, а якщо народні депутати його підтримають, то ті, хто брав безпосередню участь у антитерористичній операції отримають певні особливі умови розмитнення автотранспорту. Щоправда, знижок чи звільнення від сплати податків не передбачено – лише можливість «розтягнути» сплату ПДВ та акцизу на 5 років. Та й то з низкою умов, детальніше про які у нашій публікації.

Читати більше…

Відео дня

 

Техогляд. МІУ оприлюднило проєкт закону

Проєкт закону, розроблений в Міністерстві інфраструктури, оприлюднено для громадського обговорення. І неспроста, адже тем для обговорення створено чимало: це і запровадження обов’язкового технічного контролю для всього автотранспорту, і правила нормування робочого часу водіїв та використання тахографів, умови застосування автоматичних обмежувачів швидкості та регламент регулярного перенавчання водіїв. Поки ми оглянули лише ту частину, яка стосується техогляду. І, що важливо – якщо цей проєкт стане законом, ОТК (обов’язковий технічний контроль) буде запроваджено відразу, а не через кілька років, як це пропонувалось у подібних ініціативах, створених раніше.

Читати більше…

 

Хто такий зухвалий? Volkswagen представив «гарячі» Golf GTI, GTD і GTE

Насамперед слід розібратись яка різниця між цими індексами з трьох букв. VW Golf GTI – «оспортивлена» версія хетчбека, відома автомобілістам ще з 1975 року, з бензиновим мотором. Восьма генерація теж матиме свою «заряджену» модифікацію GTI, всі деталі про яку виробник обіцяє розкрити зовсім скоро, проте крім неї буде ще одна – GTD, тобто дизельна, і ще одна – GTE, електрична. Всі варіанти від стандартних комплектацій матимуть певні конструктивні відмінності, дещо змінений дизайн, та, звісно, добрячий запас «конячок» на борту. Зрештою, все що вже відомо про ці варіації «Гольфа», можна дізнатись натиснувши «Читати більше».

Читати більше…

 

Скільки треба доплатити за повний привод Camry? І кому

Враховуючи популярність автівок, імпортованих зі США в Україні, варто поцікавитись новинами з-за океану, а саме тим, які ціни оголосили на Toyota Camry з повним приводом у північній Америці. Для всіх версій доплата за ще одну ведучу вісь становитиме 1400 доларів, а найдешевша «Камрі» оцінена у $27 тисяч. Більше деталей, зокрема про технічні характеристики та варіанти комплектацій – у нашій статті.

Читати більше…

 

«Укравтодор» показав де ремонтує дороги

Автомобілісти жартують, що у номінації «найбільше марнотратство сезону» перемагає покупка зимової гуми. Можливо, не такий це вже і жарт – адже снігу цієї зими ми майже не бачили. Проте відносно тепла погода дозволила розпочати дорожні роботи раніше запланованого терміну. Перейшовши у статтю, ви зможете ознайомитись з картою, де вже працюють бригади ремонтників. Тепер важливо, аби сніжні заметілі та морози не повернулись весною, та не завадили дорожникам працювати.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up