Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №30

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №30

Як змінились смаки українців за рік, рейтинг авто, якими найбільше задоволені покупці, у скільки оцінили новий кросовер KIA Seltos, Volkswagen T-Roc офіційно в Україні, та які електромобілі найпопулярніші у Німеччині.

Рейтинг. Якими машинами найбільше задоволені клієнти?

Експерти агенції J.D. Power провели опитування американських автовласників, які користуються своїми машинами не більше трьох місяців з моменту покупки. В анкетах було по 90 питань з 10 категорій, починаючи від вражень щодо динаміки розгону до зручності використання інформаційно-розважальної системи.

В результаті вдалось визначити «рівень задоволеності» для кожного окремого бренду. Максимального значення, яке теоретично може бути на рівні 1000, не отримав ніхто. Середній бал склав 823, а щоб дізнатись скільки отримав кожен виробник – вашій увазі список із 32 автобрендів, який доступний після натиснення «читати більше».

Відео дня

Читати більше…

Авторинок І півріччя 2019: Як за рік змінились смаки українців

Аналітичний центр AUTO.RIA опублікував черговий звіт про стан справ на українському авторинку. З нього можна дізнатись, які вживані та нові автомобілі мали найбільший попит, скільки і яких авто було продано загалом від початку року, автосалони яких брендів отримують найбільше дзвінків від потенційних покупців. А також всі дані можна порівняти з тими, що були зафіксовані за аналогічний період минулого року.

Читати більше…

Модно, молодіжно. Kia розкрила кросовер за $16,5 тис.

KIA Seltos стане найменшим кросовером у модельній лінійці марки. За попередньою інформацією машину комплектуватимуть одним із трьох моторів: бензиновими 1,6-літровим з турбонаддувом потужністю 177 к.с. та 2-літровим 149-сильним атмосферним, і турбодизелем зі 134 «конячками» об’ємом 1,6 л.

Цікаво, що хоч машина найкомпактніша, а більшість виробників пропонує у цьому класі лише моноприводні варіанти, Seltos можна буде замовити з усіма ведучими. Коробки передач пропонуватимуть на вибір: 7-ступеневий «робот» з двома зчепленнями, автомат на 6 діапазонів або ж варіатор.

Ціну автомобіля оголосили на презентації в індійському Делі, однак це не значить що модель продаватиметься лише там – за кілька місяців вона повинна вийти на світовий ринок, а перші доставки замовникам заплановано здійснити на початку 2020-го року.

Читати більше…

Автомобіль тижня. Volkswagen T-Roc

Кілька днів тому модель була офіційно представлена в Україні, тож є сенс перейти до практичних питань, поглянувши на неї очима покупця. У T-Roc салон, виконаний у стилі останніх моделей марки, з сенсорним дисплеєм посередині, який може бути з розміром діагоналі 6,5 або 8 дюймів. З новітньої електроніки – система контрою рядності, світлодіодні фари та багатофункціональне кермо.

У переліку додаткових опцій присутня система автоматичного екстреного гальмування «навчена» розпізнавати пішоходів, адаптивний круїз-контроль та керована електронікою підвіска. Сюди ж потрапила «віртуальна» панель приладів у вигляді дисплея, на якому можна обирати потрібні для показу елементи.

Що залишається безальтернативним – пара «двигун-коробка». Українським покупцям буде доступний лише півторалітровий TSI evo, з 7-ступеневим «роботом». Який, як запевняють представники Volkswagen, пройшов серйозне доопрацювання та позбавлений недоліків, які проявлялись на ранніх версіях цього агрегату.

Про ціни: в «базі» (версія Life), машина обійдеться від 635 495 гривень. Наступна, Style, пропонується за ціною від 688 917 грн, а «топова» Sport оцінена в 780 167 грн. Усі варіанти вже доступні для замовлення у дилерських салонах бренду.

Читати більше…

Електромобілі. Що купують у Німеччині

З чого б це нас міг зацікавити німецький ринок електромобілів? Тим більше, що в Україні ситуація у цьому сегменті не змінюється кілька років: більш як 90% зареєстрованих вперше електрокарів вживані, найчастіше імпортовані з США, а домінуюча модель – Nissan Leaf.

Власне, тому й цікаво дослідити найбільший європейський авторинок, бо він геть відрізняється від нашого: у трійці лідерів з продажів Renault ZOE, Tesla Model 3 та BMW i3. Найпопулярнішому ж у нас «Ліфу» дісталась лише сьома сходинка. Також варто зазначити, що у німців переважно купують нові електроавто – купівельна спроможність населення та підтримка доступним кредитуванням дозволяє тамтешнім автолюбителям у значно меншій мірі звертати увагу на «беушку».

Отож, якщо в Україні з головними чинниками, які визначають активність на ринку (купівельна спроможність та кредитування) ситуація залишатиметься такою ж невтішною як є зараз, то за кілька років вживані електрокари з Німеччини попрямують до нас, можливо, навіть у більшій кількості, ніж з США, оскільки доставка обходитиметься значно дешевше та відбуватиметься швидше.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up