Глобальні зміни правил розмитнення, найпопулярніші авто в Україні та тест-драйв Renault Logan: огляд автоновин

Глобальні зміни правил розмитнення, найпопулярніші авто в Україні та тест-драйв Renault Logan: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся, у скільки обійдеться розмитнення за новим законом.
  • Ще розкажемо про найпопулярніші авто в Україні.

Проект №8487 підтримано Верховною Радою в цілому

Як тільки новий закон набуде чинності, що станеться після його офіційного оприлюднення, правила розмитнення легкових авто будуть іншими. Мито і ПДВ, звісно, залишаються в силі, а от акциз буде нараховуватися за формулою, а не братися з таблиці. Його розмір залежатиме від типу та об'єму двигуна, а також віку автомобіля. Відповідь на питання, яке виникає найчастіше «у скільки обійдеться розмитнення за новим законом», можна отримати самостійно – ми для цього створили спеціальний калькулятор.

Що ще важливо – скасовуються екостандарти «Євро» для вживаних автомобілів. Причому – для всіх, а не тільки для «разової амністії «євроблях». Тобто, пригнати і розмитнити стане можливо автомобіль будь-якого віку.

Читати більше...

Відео дня

«Євробляхам» кінець. Тепер офіційно

Попередній закон – своєрідний пряник, який влада надала громадянам. Нехай дехто і порахував цей пряник занадто твердим, але разом з ним буде і батіг. Тобто – набір обмежувальних заходів, який зведе можливість подальшої експлуатації «євроблях» нанівець.

Хто вирішить проігнорувати відведений час у 180 днів, повинен знати: далі будуть величезні штрафи, до 170 000 грн, і навіть конфіскація автомобілів. Поліція почне перевіряти всі машини з «чужими» номерами. Схеми з «верблюдами», «майже легально на рік» та їм подібні будуть закриті. До речі, хто з «євробляховодів» погодиться розмитнити свою машину, протягом 90 днів зможе скористатися 50% знижкою на акциз.

Читати більше...

Ринок іномарок з пробігом зростає. Що беруть і чому?

У минулому місяці першу реєстрацію пройшли 11 800 автомобілів з пробігом, а їх загальна частка на ринку склала 62%. Від початку року кількість «свіжопригнаних» досягла майже 84 тисяч. Найбільшою популярністю у «гонщиків» користуються автомобілі марок Volkswagen, Renault, Skoda. А якщо говорити про найпопулярнішу модель – це Renault Megane, їх ввезли найбільше.

Читати більше...

Комерційний транспорт в Україні набирає обертів. Що купують?

Сегмент вживаних авто, зі зрозумілих причин, в Україні лідирує і постійно збільшується. Але разом із цим спостерігається зростання і в секторі нових комерційних автомобілів. Їх продажі в жовтні зросли на 10% порівняно з показником минулого року, а якщо порівняти періоди з січня по жовтень, зростання склало 13%. У трійці провідних брендів - Renault, Fiat і Citroen.

Читати більше...

Тест-драйв Renault Logan

На сьогодні вистачить формул акцизу і чужих покупок. Давайте познайомимося з бюджетним, але добротним седаном Renault Logan, який побував у нас на тест-драйві. Наявність нового трициліндрового двигуна, та ще й без турбіни, змусило нас трохи похвилюватися. Що, після перших кілометрів шляху, виявилося марним – мотор досить жвавий і тяговитий, хоч і шумить на високих обертах. Разом із цим витрати бензину залишились в межах розумного, а механізм перемикання передач став зручним і передбачуваним. Ціна нового «Логана» в автосалонах стартує з позначки в 305 тисяч гривень.

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:         

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vinn Kanzal

    с каждой новой моделью рено знак женского полового органа становится все больше и больше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up