Двоє 19-річних вінничан загинули в аварії під Рязанню. Молодь їхала на весілля (ФОТО ВІДЕО)

Двоє 19-річних вінничан загинули в аварії під Рязанню. Молодь їхала на весілля (ФОТО ВІДЕО)
  • Матір виконує волю сина – вітає його подругу з заміжжям, коли 19-річний син Ігор лежить в морзі.
  • Батьки не можуть поїхати до старшої доньки, яка зараз в реанімації, тому що мають похоронити 19-річну Аню.
  • Ще двоє молодих вінничан зараз в лікарні в чужій країні. Друзі оголосили збір допомоги.

Друзі довго чекали цей день. Адже та, з ким вони провели свою юність, виходить заміж. Наречений живе в сусідній країні, тож весілля вирішили відзначати на батьківщині майбутнього чоловіка. Вінчання призначили на суботу, 22 жовтня 2016 року. З Вінниці виїхали два мікроавтобуси.

В п’ятницю, 21 жовтня 2016 року, близько пів на десяту годину ранку в Рязанській області сталася  аварія. Як повідомляє прес-служба УМВС у Рязанській області, «Опель Віваро», яким керував 35-річний громадянин сусідньої республіки, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Там саме в цей час їхав фургон «Хюндай». Сталося лобове зіткнення. Опель відкинуло та бус ще зіткнувся з двома автомобілями «Лада».

В результаті ДТП водій «Опель-Віваро» потрапив до лікарні, 20-річна пасажирка «Опеля» померла на місці аварії, 19-річний пасажир «Опеля» загинув при відправці в лікарню, а інші пасажирки «Опеля» знаходяться в лікарні.

Відео дня

Як з’ясувалось, саме в цьому мікроавтобусі їхали вінничани. Загиблою пасажиркою виявилась студентка вінницького торгово-економічного інституту Анна Онуфріїшена, якій 19 грудня мало виповнитись 20 років, та 19-річний вінничанин Ігор Ложніков. Обоє вони з віруючих сімей.

В Ігоря є брат та сестра, з якими створили гурт. Ось одна із пісень, в їхньому виконанні:

 

Аня влітку організовувала дитячі табори. В соцмережі АSK в дівчини запитали:

- Що би ти хотіла повернути?

- Цей чудовий час у таборі, - відповіла Аня та виклала фото, на якому зображені усміхнені діти та вона.

В мікроавтобусі разом з Анею їхала її сестра Даяна та подруга Настя Говорухіна.  На щастя, Даяна та Настя вижили, але отримали серйозні травми. Зараз вони знаходяться в російській лікарні. Друзі оголосили збір грошей на лікування та допомогу сім’ям. Гроші можна переказувати на картку Приватбанку матері Насті 5168757285416212 (Олена Говорухіна).

картка батька Даяни - 5168757241529389 (Онуфриїшен Антон Миколайович)

Настя Говорухіна з багатодітної родини. Її матір зараз носить під сердцем сьому дитину.

Матір загиблого Ігоря теж їхала на весілля, але в іншій автівці. Їй довелось виконати останню волю сина – привітати подругу, яка виходила заміж, замість нього.

Батьки дівчат не можуть приїхати в Рязань до Даяни в лікарню. Вони чекають тіло загиблої доньки, яке мають привезти у Вінницю.

Сестри Онуфріїшини разом з матір'ю

«Дякуємо, що були з нами. Зустрінемось знову в вічному царстві Господа», - написала вінничанка Оля Бабій на сторінці в соцмережі ВК.

Друзі присвятили загиблим відеоролик, в якому звертаються такими словами: «Ігорьок, ти обіцяв нам заспівати ще краще! Аня, ти була прикладом для всіх!»:

 

Редакція «20 хвилин» приносить свої щирі співчуття батькам, рідним та друзям загиблих Ані та Ігоря та бажає одужання Даяні та Насті.

 

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анна Бондаренко ( Сирота )

    НАША СЕМЬЯ ИЗ ИЗРАИЛЯ ВЫРАЖАЕТ ГЛУБОКОЕ СОБОЛЕРНОВАНИЕ РОДНЫМ И БЛИЗКИМ С ТАКИМ ТРАГИЧЕСКИМ ГОРЕМ КОТОРОЕ ПОСТИГЛО ИХ СЕМЬИ. С ПОТЕРЕЙ МОЛОДЫХ ДЕТЕЙ.ГОСПОДЬ ДАЙ ИМ СИЛЫ  ПЕРЕЖИТЬ ЭТУ ПОТЕРЮ А УШЕДШИМ В МИР ВЕЧНЫЙ ПУСТЬ ЗЕМЛЯ БУДЕТ ПУХОМ.
  • влад солоненко

    дайте силку на їх церкву

    Дідик Юлія reply влад солоненко

  • Рымаренко Елена

    Завтра відбудеться поховання на 13:00 в смт.Літин
  • Стасюк Анатолий

    Помним. Любим. Скорбим.

    ПС. знаком был с Аней....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up