ДТП на розі Київської та Чорновола: водій тікав від поліції, а потрапив у реанімацію

ДТП на розі Київської та Чорновола: водій тікав від поліції, а потрапив у реанімацію

За словами правоохоронців, водій “Лади” не зупинився на вимогу поліцейського, а навпаки, почав тікати. Погоня почалася від вулиці Сергія Зулінського і закінчилася на розі Київської та Чорновола зіткненням з “Део”.

- Він ледь не здійснив наїзд на працівника поліції, - каже інспектор патрульної поліції Чоповенко. - Це сталося на вулиці Сергія Зулінського. Він не звернув увагу на знак 3.21, по-народному, “кирпич” - в'їзд заборонено. На вимогу поліцейського не зупинився. Почав тікати. А на цьому перехресті врізався у “Део”.

У “Лади” номерні знаки міста Києва. На місці аварію працювало три екіпажі патрульної поліції. Рух транспорту копи не перекривали.

На місці пригоди були люди, які представилися активістами “Дорожнього контролю”. Вони розповіли, що водію “Лади” 40 років та за кермом він був у нетверезому стані. Після ДТП він потрапив у реанімацію.

Відео дня

- Патрульні помітили, як ВАЗ 2110 проїхав на знак 3.21. На вимогу інспекторів зупинитись водій автомобіля не відреагував, -повідомляють у прес-службі патрульної поліції Вінниці. - Поліцейські наздогнали авто та наказали водієві опустити скло у вікні дверей. Після цього водій різко зрушив з місця у напрямку вулиці Київської, ледь не здійснивши наїзд на патрульного.

Інспектори знову почали переслідувати ВАЗ 2110. По гучномовцю наказували водієві зупинитись, проте той все одно не реагував. Наближаючись до перехрестя вулиць Київської та Стрілецької, водій ВАЗу не впорався з керуванням і зіткнувся з Daewoo Lanos, який стояв на світлофорі.

ВАЗ продовжив рух, поки його не заблокував на тротуарі патрульний автомобіль. Інспектори помітили, що з ВАЗу почав тікати пасажир, тому одразу його затримали.

Водій та пасажир Daewoo Lanos не постраждали. Водій ВАЗ 2110 отримав травму голови і втратив свідомість. Патрульні помітили у них із пасажиром ознаки алкогольного сп’яніння. Їх забрала карета швидкої.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Бабчук Рома

    водій ланоса в лікарні з тровмою шиї, закритою тровмою живота і струс мозку.

    водія дасятки утром виписали З(РЕАНІМАЦІЇ) хоча всі чесні і взяток не беруть.

    Водія десятки знайти не виходить він ховаєця .

    Поліція не може надати відео переслідуваня десятки заїх словами відео відсутнє.

    а відео свідка який знімав з десятого поверху момент зіткненя не підходеть.

    Ланоса хочуть зробити винним.

    Да у нас чесна країна де неберуть взято,  надайти будласка фото та відео для допомоги не вино постраждалому ланосу.

    Анонім reply Бабчук Рома

    Виновным ланос никак не станет

    Анонім reply Анонім

    В нашей стране, виновным даже голубь может стать...
  • Zh Юра

    за тиждень вже було 2 жахливі авариї, в результаті алкоголю та великої швидкості....не вчаться дебіли на чужих помилках
  • Анонім

    а якшоб одразу пристрелили, ланос не постраждав би

    Я за справедливость reply Анонім

    при ГАИ такого беспредела и столько смертей и аварий не было, слава реформе и откату бабла

    Анонім reply Я за справедливость

    Все было еще хуже, но такого пристального контроля над ГАИ не было. Они сами тоже часто грубо нарушали ПДД и совершали ДТП, но это не афишировалось так.
  • Anonymous

    "Він ледь не здійснив наїзд на працівника поліції, - каже інспектор патрульної поліції Чополенко." - це як?

    Збита дівчина патрульним на соборній, а другий єкіпаж теж ледь не здійснив наїзд?

    'На вимогу поліцейського не зупинився. Почав тікати."  - в якому момені наступає    "ледь" . Україна "ледь" не отримала безвізовий режим, влада занадто часто застосовує слово "ледь" ( у даному випадку для пояснення у судді причини переслідування.)

    Чому не має чіткого декларування нормів закону з звільненням з роботи водія маршрутки за відмову провезення 5 пільговиків ( чітка норма закону), де прописано що цій людині мають вручити повістку у військомат?

    Ми маємо "ледь" не європейську поліцію?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up