ДТП біля «Козацького стану»: водій Honda на зустрічній врізався у дві іномарки

ДТП біля «Козацького стану»: водій Honda на зустрічній врізався у дві іномарки

Сьогодні, 17 вересня 2019 року, на вінницькій об’їзній трасі сталася потрійна аварія. У поліції розповіли подробиці та у соцмережі виклали фото з місця.

Аварія сталася вранці близько 9 години. В результаті ДТП на вінницькій об’їзній дорозі утворився затор.

— Водій за кермом Honda виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з двома автівками - Sеаt та Volkswagen, — розповідає журналістці «20 хвилин» прес-офіцер відділу комунікації вінницької обласної поліції Ірина Добровольська.

В результаті ДТП постраждав водій Honda. Відомо, що чоловіку 34 роки.

Відео дня

— На місце викликали швидку допомогу. Постраждалого госпіталізували у лікарню, — зазначає Добровольска.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 статті 286 ККУ.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини та винуватців аварії.

Фото з місця ДТП  виклали в мобільному додатку Telegram:

Нагадаємо, на трасі біля кафе «Козацький стан», що знаходиться на вінницькій об'їзній дорозі, 29-річного чоловіка насмерть збила іномарка «Мазда 6».

Читайте також:

Була у навушниках: 13-річна вінничанка потрапила під колеса скутера
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • боба

    дело не в шашлычках и не в мусорне...    темболее не в дорогах.   дело в голове таких уе...ков  как тот на хонде!    какого хрена на встречку лезть?   спешил?   таких вообще не жалко!  пусть бы размазало его по дороге и фурой сверху укатало!     жалко тех которые едут нормально в своих рядах и никого не трогают...

    Вадим Навроцкий reply боба

    За свои слова готов ответить? Придурок
  • Орест Лютий

    Не звикли фурмани до нормальних шляхів, постає питання чи потрібні відчайдухам-лохачам гладенькі автотраси, можливо лежачих поліцейських треба застосовувати через кожні 500 метрів.
  • Nazar Paramonov

    Вся проблема в абсолютно бездарних працівниках патрульної поліції. Я 2 роки тому на цьому ж місці потрапив в подібне ДТП. З того часу неодноразово вказував цим овочам на порушення водіями ПДР на даній ділянці дороги (зокрема на розвороти та виїзди на зустрічну смугу), на що у відповідь вони тільки можуть пробекати пару невнятних фраз. Питання - навіщо нам такий імпотентний орган, якшо проблема на козацькому стані існує не один рік (подивіться на статистику ДТП), а ці мудаки нічого не можуть зробити?

    P.S. Якшо зараз в коменти набіжать працівники ПП, то здайте краще своїх колег, які 29.12.17 проїхали повз лобове ДТП і не надали нікому допомоги. Чи слабо?

    Daily reply Nazar Paramonov

    знаєш чому нема реакцій на всі ДТП просто поцікався хто власники отих шашличок

    Лишь бы как reply Daily

    И кто они? Кто те хозяева шашлычниц которые заставляют водителей выезжать на встречу.
  • Гость

    Авто не ФІАТ а СЕАТ.

    Игорь reply Гость

    А какая разница?

    6 reply Гость

    Виправили

    6 reply Гость

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up