Дріфт і аварія на кільці Електромережі: як 20 водіїв влаштували "шоу"

Дріфт і аварія на кільці Електромережі: як 20 водіїв влаштували "шоу"

У Вінниці раз в місяця водії влаштовують дріфт. Цього разу до небезпечних розваг долучилося понад 20 водіїв. Не обійшлося без ДТП.  

Стартували водії вчора, 25 листопада, близько десятої вечора біля автостанції Електромережа.

Там зібралося понад 20 учасників та десятки глядачів.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити ВАЗ 2106 від 4200$ на Automoto.ua.

Потім дріфтувати вінничани почали біля музею Пирогова.

Відео дня

Асфальт для більш безпечних парних заїздів поливали водою з річки.

Не обійшлося без нещасних випадків.

Під час заїзду зіткнувся "ВАЗ 2106" та Fiat Doblo. Водії не постраждали, чого не скажеш про їх авто. На місце події приїжала поліція.

Та це ще не все.

— Екстремальний водій таксі хотів позмагатися з профі та показати трюк. У результаті машину занесло на високий бордюр. На щастя, люди встигли розбігтися, — пише vinnitsa.info.

Тривали заїзди до першої ночі. Можливо і далі ганяли б водії та їх розігнала поліція.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Юрий Бондарук

    Есть такая площадка. Возле МЕГАМОЛа на 600 летия. Там раньше дрифтовали любители но вечерам. Просто нужно организовать (освободить стоянку, оградить ленточками) и вперед! Заодно будет ЗАЧЕТ и владельцам магазинов (он там не один).
  • Daily

    если это вид спорта то наверное нужно сделать площадку.а так создают опасность для людей
  • Андрийчук Алексей

    Цим СПОРТСМЕНАМ  потрібно в полі зробити трасу чверть милі ,  як вони це люблять ! І в кінці ВЕЛИКУ бетону стіну заї****ти !
  • Александр Балаганов

    интересно в городе нет не полиции и не властей,что бы группа неадекватов устраивали экстрим на городских улицах...........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up