Після зими дороги розвалились: в області нарахували 50 тисяч квадратних метрів ям

Після зими дороги розвалились: в області нарахували 50 тисяч квадратних метрів ям
  • Водії скаржаться на жахливий стан доріг.
  • Дорожники обстежили якість автомобільних доріг після зими.
  • Те, що вони виявили, шокує. Дорожнє покриття має багато ям, тріщин, вибоїн та пучин.
  • Як з цим обіцяють боротися, читайте далі.

– "Станом на 16 березня 2018 року на автомобільних трасах виявили 52 260  м2 деформацій", – повідомляє "Служба автомобільних доріг у Вінницькій області". Найскладніші ділянки у Вінницькій області виявили в Гайсинському, Могилів-Подільському, Літинському та інших районах.

Дорожники кажуть, що часті перепади температури взимку призводять до розмерзання та замерзання води у шарі дорожнього покриття, що стає причиною руйнувань окремих ділянок доріг.

Крім того, дороги, що будувались понад 40 років тому, не витримують сучасного навантаження. Причиною руйнувань називають ще й порушення міжремонтних строків, відсутність вчасних поточних та капітальних ремонтів, у зв’язку із катастрофічним недофінансуванням протягом останніх 30 років.

Відео дня

Нагадаємо, вінницькі митники перевиконали показники доходів. «Зайвих» 200 мільйонів гривень віддали на ремонт доріг.

А тим часом, вінничани скаржаться на жахливий стан доріг. Зокрема, на велику кількість ям на ділянці «Вінниця – Тростянець», «Вінниця – Бар». У незадовільному стані знаходиться дорога й з обласного центру до Гнівані.

Ось лише кілька коментарів з цього приводу, які виклали в соцмережі «Телеграм» вінничани:

 

 

 

Водіїв просять поставитись із розумінням до ситуації. Із настанням сприятливої погоди на дорогах обіцяють розпочати роботи по ліквідації пошкоджень та поточні середні ремонти.

Варто зазначити, що через Вінницьку область буде пролягати міжнародний автомобільний маршрут Go Highway. Він починатиметься в Гданську, що у Польші, а закінчуватиметься в українській Одесі.

Опитування

Оцініть стан автомобільних доріг

А тим часом через погані дороги стаються моторошні ДТП. Ми зібрали підбірку посилань про аварії. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Yury Levchuk

    В усьому винна радянська влада! Погано будували дороги 30 років назад!

    Леонід Каплунський reply Yury Levchuk

    І клімат в нас самий унікальний. Більше ніде вода не замерзає та розмерзається. От кордон з Польщею проїжджаєш і все - субтропіки. Або в Білорусь - там Лукашенко заборонив воді замерзати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up