Через аварію біля Центрального мосту трамваї не ходили майже 20 хвилин

Через аварію біля Центрального мосту трамваї не ходили майже 20 хвилин

Сьогодні зранку, 16 листопада, багато вінничан запізнилися на роботу через аварію, що трапилася біля Центрального мосту. У тролейбуса відпали «роги» та зачепили машину, що стояла поруч.

Як розповів начальник служби безпеки руху «Вінницької транспортної компанії» Микола Франко, водій тролейбусу був змушений виїхати на трамвайну колію через іномарку, що заважала руху і з якою працювали патрульні.

На колії у тролейбуса відпали струмоприймачі — «роги». Падаючи, мотузка з них відбила у припаркованої поруч «Рено» бокове дзеркало.

Забирати поламаний тролейбус приїхала «аварійка».

Відео дня

Інцидент стався о 8:18, а рух трамваїв був відновлений майже о 9:00.

Трамваї стояли від місця аварії і аж до Будинку ОфіцерівЗабирати поламаний тролейбус приїхала «аварійка».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Alena Leks

    А зараз розкажу як власник авто.що і як трапилось.

    ми з сином запізнювались в садочок по вул. Стуса.

    я проїхала під знак що обмежує рух і як нормальна людина готова була сплатити штраф.за це мене і зупинили і саме писали протокол.як проїжджаючий тролейбус шнурком від рогів який висів з правої сторони зачепив дзеркало і вирвав все.саме цікаве починається зараз з страховою((((.Вартість дзеркала на сервісі рено такого як стояло на авто 11868грн. з монтажем.при цьому страхова виплачує згідно договору з тролейбусним управлінням -1000грн. франшиза і - 45%. і того 5977,4 грн. машина 2013 року. не бита і не фарбована.дзеркала немає.дитину возити в садочок немає чим бо автомобіль несправний.   а ніхто і не подумав про те що тролейбус цим шнурком міг зачепити людину!!!! і роги у нього відірвались після того як він зачепився за дзеркало а не відірвались і падаючи зачепили дзеркало.   будьте обережними не стійте на тротуарах з краю!!! бо наступного разу то може бути не дзеркало а людина.
  • Процюк Танюша

    Причина зупинки даної, як вище сказано "іномарки", перевірка документів на транспортний засіб.

    Неуважність водія тролейбуса, до забезпечення належного стану кріплення шнурів тролейбуса, які прикріплюють " його роги" - просто мотилялись вільно ззаду тролейбуса!!!

    Вони зачепили дзеркало машини і в результаті чого його вирвали намертво.... ! В свою чергу " роги" , льод, іскри все посипалось на машину та лобове скло....

    У всіх пасажирів стрес!

    В салоні була маленька дитина!!!

    і хто де не правильно припаркувався!!!!????

    Кими Райкин reply Процюк Танюша

    Я думаю, что причиной остановки был проезд под запрещающий знак, но в таких случаях, проверяют и документы тоже.

    Анонім reply Кими Райкин

    Знак там не забороняючий, а обмежуючий. Тобто вони мали право перевірити, чи дійсно водій працює або живе на Соборній. Зазвичай сказати, що вам у міськвиконком або 17 школу буває достатньо, вони лише радять наступного разу об'їжджати.

    Кими Райкин reply Анонім

    Мб, я не езжу там, но по пдд этих отмазок недостаточно, надо или работать в горисполкоме или проживать в том районе, при чем в ближайшем квартале, а не на Хлебной.

    Анонім reply Процюк Танюша

    шо ти ліпиш.....????о_О



    тут справа не в тролейбусі....а в цих недоумків під назвою ПОЛІЦІЯ!!!!



    По перше немає такої причини зупинки ТЗ як перевірка документів!!!!



    Причини, які дозволяють поліцейському зупинити автомобіль:



    Порушення правил дорожнього руху.

    Немає номерного знака, або він закріплений у недозволеному місці. Також поліцейський має право вас зупинити, якщо ваші номери заляпані брудом і цифри на них не видно.

    Якщо є ознаки того, що ваш автомобіль несправний.

    Якщо є підозра, що ви, ваша машина, або пасажири, маєте відношення до дорожньо-транспортної пригоди, або інших порушень закону.

    Якщо автомобіль знаходиться в розшуку.

    Якщо є необхідність опитати водія чи пасажирів, які можуть бути свідком аварії.

    Якщо вантаж на вашому автомобілі закріплений неналежним чином.

    Якщо ви встановили на автомобіль світлові або звукові сигнали, які заборонені законом.

    Поліцейський також має право зупинити автомобіль і попросити водія про допомогу або для дачі показів свідків.

    Олег reply Анонім

    От бісить вас ця поліція, бісили і гайці. Дійсно як зазначив Кими Райкин, там є знак і причина у них була 100%. Але ж Ви, тільки бачите поліцію, як мозок у вас відключається, слюні летять, хоча який там мозок, так одна сіра речовина.

    Анонім reply Олег

    Олєжка, то той закон "підкорюйся а потім оскаржуй" походу для тебе писаний!!!!!

    Анонім аноніму reply Анонім

    От ти темний. Явно же видно де вони стоять.

    І зупинка була 100 % по причині порушення правил дорожнього руху. А саме порушення зони дії знаку 3.2. Рух механічних транспортних засобів заборонено.

    Богдан Турлюк reply Анонім аноніму

    якщо ти там працюєш проживаєш чи здійснюєш доставку можна!
  • Artem Bondarenko

    разве там можно парковаться?

    Анонім reply Artem Bondarenko

    Те, що у тролейбуса злетів струмоприймач, не є нормальним. На об'їзд вони розраховані.

    Але і те, що стромоприймачі "мотилялися", як пишуть нижче, - дурниця. Якби вони не прилягали, не проходив би струм і тролейбус би не міг їхати.

    Вони кріпляться на гачок (приблизно як люстра) або шарнір і пружину, яка змушує їх стояти вверх.

    Федорова Лера reply Анонім

    -Вони кріпляться на гачок (приблизно як люстра) або шарнір і пружину, яка змушує їх стояти вверх.... -

    Если не знаешь, то лучше помолчи, они не крепятся, а просто натяжения пружин их вверх поднимает.

    Федорова Лера reply Федорова Лера

    И там на линии стрелка, что и по этому скорее всего на отклонении они и слетели.
  • Анонім

    Ого....кто то аж на целых 20 минут опоздал.....хД)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up