Біля Епіцентру сталося не ДТП, а збройний напад на валютника?

Біля Епіцентру сталося не ДТП, а збройний напад на валютника?

Розборки. 15 вересня біля “Епіцентру” згоріли два автомобілі. Спочатку ходили чутки про те, що сталася аварія. Але потім журналісти RIA дізналися зі своїх джерел, що то був напад на валютника, який кілька років тому став винуватцем аварії на Келецькій, де загинуло дві жінки

 

«Біля Епіцентру зіткнулись дві автівки! Власники обох втекли», — таке повідомлення отримали журналісти RIA/20minut.ua від вінничанина Миколи Яковишена. Уже згодом журналіст фотографував новенький «Мерседес» та «Опель Вектра», які стояли на узбіччі, вірніше те, що від них лишилося.

На місце події постійно прибували нові автомобілі зі співробітниками різних служб, серед яких поліція, криміналістична лабораторія, експертна служба, а також батьки водія одного з автомобілів. Як пізніше з’ясувалося, водія «Мерседеса» госпіталізувала швидка з вогнепальним пораненням грудної клітини. І як пізніше скажуть у поліції — у нього стріляли з травматичної зброї.

 

Previous Next

Відео дня


Версії людей, які зібралися біля місця пригоди, було кілька. Жінка, яка мешкає неподалік, розповіла, що почула сильний удар автомобілів. Потім якісь люди розбігалися в різні сторони. Інший чоловік казав уже інше: «З автоматами бігали люди. Може стріляли, а може просто вибух був». Але коли до нього підійшов журналіст, він відмовився від коментарів.

Журналісти RIA зв'язалися з власними джерелами, які анонімно розповіли все, що там відбулось і з ким саме.

— За кермом «Мерседеса» був син валютчиці Олежик, який кілька років тому на своєму «Мерседесі» влетів у КІА на перехресті Келецька-40-річчя Перемоги. Тоді ще дві жінки загинули, — каже джерело редакції. — Він постійно міняв валюту в тій частині міста, біля складів. Чи там його матері склади, чи що — не знаю. Це була не аварія, як дехто там каже. Це напад. Як усе відбувалось? Люди в камуфляжах і балаклавах, з автоматами облили «Мерс» горючою рідиною і підпалили. За моїми даними, у машині була сумка з грошима. Чи забрали її — теж не знаю. Шкода «Мерседес», він був новенький.

До речі, водій «Мерседеса» наразі у лікарні. Там лікарі конкретних коментарів про стан постраждалого не дають. Відомо лише - що у нього вогнепальне поранення.

 

— Зараз розглядається варіант групового хуліганства (ч. 4 ст. 296 КК). За однією з версій слідства, ДТП було спровоковано або конфлікт виник уже внаслідок пригоди. Наразі розшукуємо особистостей, які перебували в «Опелі». Вони втекли з місця події. Потерпіла сторона (водій «Мерседеса», який перебуває у лікарні з вогнепальним пораненням — авт.) стверджує, що це було просте ДТП, — повідомила керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник.


Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Соловьев Антон

    Занятные комменты.И ведь никто не задумался-во что превратили наш город после...Революции Гыдности и реформы полиции.А ведь следующей жертвой отморозков может стать каждый из нас.И не обязательно для этого быть валютчиком
  • Власова Марина

    Gdg
  • А. Л.

    закройте комментарии, специалисты экономики собрались, да любители позлорадствовать с чужого горя. дайте мнение полиции да врачей.
  • Винничанин

    Зачем удалили мой вопрос?!? Я спросил: что по этому поводу скажет таможня?;) А?).... Таможня поймёт)

    Миша reply Винничанин

    таможня, как брала на лапу, так и берет, а винницкие валютчики ездят на ворованных в Европе мерсах и бмв, пока их ктото не спалит...

    Винничанин reply Миша

    Ты не таможеник)) Не понял сути вопроса))) .... Они вип клиенты по обмену честно откаченных там))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up