Аварія на Коцюбинського: водійка трамвая збила 16-річну дівчинку

Аварія на Коцюбинського: водійка трамвая збила 16-річну дівчинку
Слідчі встановлюють обставини аварії, у якій травмувалась неповнолітня дівчинка
  • Вчора, 17 лютого, у Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода за участі трамвая та пішохода.
  • У результаті ДТП 16-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження.

Аварія сталась близько 21.20 по проспекту Коцюбинського. 

Як повідомляють в обласному главку поліції, за кермом трамвая перебувала 52-річна місцева жителька. За попередньою інформацією слідства, водійка громадського транспорту допустила наїзд на потерпілу, коли та стояла на трамвайних коліях спиною до під’їжджаючого трамваю. 

Травмована дівчина госпіталізована до Вінницької обласної дитячої лікарні. 

Відео дня

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Довідка:

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Станьте помітними в темноті

Через обмеження використання електроенергії внаслідок ракетних ударів на вулицях міста частково вимкнено освітлення. У таких умовах пішоходів помітити складніше.

Щоб убезпечити себе, радимо одягати світлий верхній одяг або чіпляти світловідбиваючі елементи. Таким чином ви будете більш помітними на неосвітлених вулицях.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Читайте також:

Смертельна аварія: водій на Peugeot врізався у вантажівку на зустрічній

Смертельна троща в Писарівці: водій кросовера врізався у вантажівку. Двоє людей загинули

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (235)
  • Яна Таранюк

    Жесть
  • Светлана Шевчук

    Хорошо, что жива.
  • Ірина Березовська

    Коли людям дойде те, що все що їде по рейках не має зупинятися перед пішоходами і машинами. Вони пріоритетні бо гальмівний шлях через велику вагу занадто великий. І швидке гальмування призведе лише до травматизації пасажирів + ніяк не спинить вчасно транспорт. Коли ж людям дойде то вже нарешті?! Для пішоходів є спеціально відведені місця і навчають правил руху ще з пелюшок! А тепер водійка винна? Вважаю заголовок статті не доцільним! Має бути "16ти річна дівчина вийшла на рейки на нашкодила водійці і пасажирам трамваю!". А як так зробила то її здоров'я не зовсім важливо далі обговорювати!
  • Валентина Щербацька

    Це батьків потрібно притягнути до відповідальності за те що їхня неповнолітня дочка не вдома в такий пізній час під час війни.

keyboard_arrow_up