З вінницькою Державтоінспекцією судяться за штраф у 600 тисяч

З вінницькою Державтоінспекцією судяться за штраф у 600 тисяч
Нещодавно Державтоінспекцію Вінницької області оштрафували на 600 тисяч гривень за необгрунтоване підвищення плати за оформлення реєстраційних документів і документів на право керування автомобілями.

Також ДАІшники завищували вартість техогляду автомобілів, що перевозять небезпечні вантажі. Загальна сума штрафу, накладеного обласною Державною інспекцією з контролю за цінами, склала 598,8 тис. гривень.
Однак, обласна Державтоінспекція поки що штраф не сплатила. Начальник сектору профілактичних робіт Державтоінспекції Володимир Мотичко заявив, що рішення про накладення штрафу було скасовано рішенням Вінницього окружного адмінсуду, яке набрало чинності згідно ухвали Вінницького апеляційного адмінсуду.
Тим часом учора, другого лютого, начальник Держінспекції з контролю за цінами у Вінницькій області Ігор Галицький повідомив, що інспекція готує касаційну скаргу на рішення Вінницького апеляційного адмінсуду до Вищого адміністративного суду України.
Читайте також:
Державтоінспекцію Вінницької області оштрафували на 600 тисяч

Помогите штраф оплатить!

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Остановил меня гаишник: проверил документы, вдох - выдох и отпустил! Но в это время вышел из машины второй гаишник и произнес такую фразу к первому : " Хапай тепер оцього!" (приближался другой автомобиль). Я так понял , что слово "хапай" это чисто высшее образование и наличие интеллекта! Вот теперь они еще больше будут "ХАПАЙНИЧАТЬ" :-)
  • Anonymous

    Теперь ДАИ будет усерднее работать на пешеходных переходах и все чаще будут появтся новые интересные знаки в разных удивительных местах...
  • Anonymous

    Ещё не насобирали на дорогах с водителей дань ! ! !
  • Anonymous

    Не ну ваще беспредельничает эта комиссия по ценам!!! Бедные Доишники и так еле концы с концами сводили, а тут еще и последнее отбирают...Хотя отнять деньги у мента занятие почти невыполнимое - больших жлобов еще поискать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up