Ми вирішили дізнатися чи це правда і придбали три різних плитки шоколаду. Усі вони мають різний склад та цінову політику.
Експеримент довів, що весь придбаний шоколад має властивість горіти. А все через наявність у складі масла: какао та пальмового. Тобто те,що плитка шоколаду загоряється при взаємодії з вогнем – це не свідчить про рівень якості продукту. Щоб визначити чи шоколад справді натуральний потрібно звертати увагу на зовнішні та смакові властивості. Так говорить головний технолог ТОВ «Солодка мрія» Лариса Твердохліб.
– Якісний шоколад має відповідний хрускіт, коли його надломлюєш та склянисту текстуру. І, звичайно, не потрібно забувати про смакові якості. Натуральний шоколад повільно тане у роті та має приємний смак.
№ 16 від 16 квітня 2025
Читати номер
Вы еще об айс бакет челендж или харлем шейк напишите, это очень популярно :)