Без посередників. Створили додаток, який допоможе eкспортувати органічні продукти

Без посередників. Створили додаток, який допоможе eкспортувати органічні продукти

Українці скоро самі зможуть шукати покупця з-за кордону на свою органічну продукцію. Для цього створили спеціальний додаток. Є два правила — бути надійним партнером та виконувати усі правила.

Виробники хочуть дорожче продати, а покупці якомога дешевше купити. Щоб так і було, варто обходитися без посередників.

У світі для цього створюють спеціальні сайти та додатки. Одним із них став Agroportex.bio.

— Це альтернатива традиційним закордонним спеціалізованим майданчикам та українським «дошкам оголошень». Адже перші не пристосовані до ментальних та інфраструктурних реалій українського ринку, а інші – не гарантують покупцям простежуваність виробничо-збутових ланцюгів органічної продукції і надійність продавців, — повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук U open EU.

Відео дня

Варто зазначити, що скористатися додатком Agroportex.bio зможуть тільки кінцеві виробники із гарною репутацією та продукцією, якість якої підтверджена сертифікатом.

— Система миттєво сповіщатиме їх про запити на продукцію, що зазначена у сертифікаті, автоматично перекладатиме пропозиції та запити на мову користувача, — кажуть експерти.

Скористатися мобільним додаток можна буде орієнтовно у ІІ кварталі поточного року.

Додаток буде платним, але перші півроку ним можна буде користуватися безкоштовно. Для цього необхідна реєстрація на сайті: www.agroportex.bio

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up