Нащадок вінницького полковника Данила Нечая лікує людей

Нащадок вінницького полковника Данила Нечая лікує людей
На Прикарпатті, на Гуцульщині, по сусідству з горами, порослими смереками, й полонинами з запашними травами, за бурхливою річкою в бідній хатині живе справжній шаман (чи "мольфар", як кажуть гуцули), до якого їдуть за допомогою люди з усього світу. Його звуть Михайло Нечай.

- Чи правда, що ви нащадок полковника Данило Нечая?
- Так, я нащадок Брацлавського полковника Данила Нечая. Його могила знаходиться в Вінницькій області, в селі Красне. Він володів окультними науками і був народним цілителем. Данило Нечай мав два сини: Івана і Юру. Одного Катерина ІІ забрала в Сибір, де він у неволі і помер. Другий утік у Волощину, а потім на Буковину у Чернівецьку губернію, звідки мій родовід по батькові. І хоч родився я на Гуцульщині, в Карпатах, генетика моя йде з Запорожжя.
Також моїми пращурами були Байда Вишневецький, який заснував Запорізьку Січ, і кошовий отаман Іван Сірко. Про цих людей писали видатні історики: Яворницький, Антонович і Грушевський. І Нечай, і Вишневецький, і Сірко були характерниками, тобто людьми, які володіли надприродними силами.
- Розкажіть більше про характерників.
- То були люди які глибоко знали кругосвіт і закони природи. Також вони були пророками і ясновидцями і бачили майбутнє на тисячі років вперед. Це вони склали гороскопи. Церква заборонила їх, кажучи що це від диявола. Але насправді характерник — це справедлива, духовно чиста особистість, яка любить все довкілля, всіх живих істот, Землю,бажає добра всьому живому та неживому, щохвилини дбає про добро та плекає його повсюдно. Тоді ця енергія любові віддається сторицею і порождає силу.
А найважливіше те, що характерник повинен служити Господу Богу і людям без якоїсь матеріальної вигоди для себе. Ця особа повинна неустанно дбати за свій внутрішній світ, бо лише дух вічний. Тут, в Карпатах, характерників називають мольфарами.
Мольфар - то є примівник, знахар, чарівник. Я останній в Карпатах з цих старичків. Всі мої побратими вже померли. Мені 77 років. Я повністю віддаю всі свої сили служінню людям. Цілий день я приймаю та лікую людей, сплю дві чи три години, приймаю їжу один раз на день. Вся енергія, яку віддаю людям, повертається мені з Космосу. Мольфар має бути глибоко духовною особистістю, так як він звертається до Бога та небесних сил з проханням про допомогу. Якщо мольфар чинить неправедно і порушує закони Природи, він може бути позбавлений магічних можливостей.
- А чи має слово "мольфар" якесь тлумачення?
- Це слово походить від стародавнього терміну “мольфа”, тобто річ, на яку накладались чари. Основна могутність мольфара у його словах та співах. Мольфар здатний творити як добро, так і зло. Кожному мольфару притаманний свій неповторний, так би мовити, стиль роботи. Деякі з них народжуються з магічними знаннями, тобто є мольфарами по спадку, які передаються з покоління в покоління однієї родини. Інших вчать. Одні оволодівають чорною магією, другі — білою.
- Ваші здібності в вас від народження чи були кимсь вам передані?
- Ці мої здібності – від Бога. Ви знаєте, я маю лиш загальну середню освіту, але мені дозволено читати лекції по психології людини, по сексології, по філософії, по демонології, по релігії.
- Чи був у вас живий, тілесний вчитель?
- Не було. Я вже в вісім років міг спинити кров у людини. Дуже часто мене звали на операції де була велика втрата крові і її не могли спинити. Я заклинаю кров. Вона мене слухає. Я говорю окремо до кожного органа і вони слухаються моїх команд. Це є таємна сила.
- А у вас є учні?
- Нема. Я дуже хочу учня, але насамперед я слухаю те, що мені кажуть духи. Коли до мене приходить людина і проситься в учні, то я зараз же контактую с духом, своїм Провідником. І якщо Провідник каже мені, що претендент любить гроші більше ніж людей, то таких шарлатанів повно і так. Мені такого учня непотрібно, загрібати гроші з людського горя – великий гріх.
Як бачите, я живу бідно, хоча тут пройшло море народу. Серед них були і депутати Верховної Ради, і генерали, і журналісти, і кіношники. Але не подумайте, що я цим зловживаю, хтось до мене прийшов, кнопку натиснув і в нього сполучилося. Я дивлюся, чи варта ця людина, чи дійсно вона добро робить для людей. Самолюбів, егоїстів і людей з поганим характером мені не потрібно. Людина повинна мати чисті наміри, бути справедливою і любити природу.
Я Бога прошу, щоб знайшовся учень або учениця, якій би я передав це мистецтво поки смерть діда не загарбала. Але нема – люди люблять гроші, а не людину.
- В чому ваша сила?
- Я володар слова. Моє слово сильніше кулі, куля може в ціль не попасти, а моє слово завжди попадає в ціль. Нема такої людини, яку б я не забрав в свій полон її психіку. Я накладаю людині ту силу, якою вона повинна керуватися. Не думайте, що порожніми словами я до вас говорю. Вони є виважені багатьма людьми і віками. Я цю традицію несу, поки не здохну.
А дасть мені Бог учня чи ученицю – буду радий. А не дасть так у землю закопають з цим знанням. Моїх побратимів так і закопали. Був такий знаменитий народний цілитель, ясновидець і пророк – Шостак Василь Іванович в Урієво-Королівці, Городянківського району, Івано-франківської області, два роки, як помер.
У Шешорах, Косівського району – Гой, який зараз же міг сказати, що вам зроблено – також помер. Я останній залишився з цих мольфарів.
Розкажу вам одну історію. На Буковині, в Чернівецькій області жив чоловік по прізвищу Тарадуда, який чудо творив. Якось він з ножем за поясом був на пасовиську. А на зустріч йому – лісоруби, які йшли вже три дні і нічого не їли. Тарадуда їм каже: «Що сталося, люди?» Вони йому: «Голодні, як пси». Він попросив підійти їх до смереки, витяг ніж, вткнув у смереку та каже: «Підкладайте капелюхи». Один підклав капелюх і з смереки потекло молоко.
Шість напилися, а сьомому не стало. Тоді Тарадуда подивився на іншу гору, де також паслася худоба і каже: «Якщо то дійний товар, то молоко зараз потече, а якщо не дійний, то кров потече». Потекла кров. Тоді один з лісорубів каже: «Вуєчку, навчіть і мене таким мистецтвом володіти». На що Тарадуда відповів: «Це є великий гріх. Достатньо того, що я беру на себе цей тягар, а вам не можу передати того, що я творю». Не відкрив секрет.
Є багато феноменів у природі, закритих від людини. Чим більше цивілізація буде підійматись на гору до свого апогею, тим більше Природа-Мати буде закривати себе.
- Кажуть, що ви наполовину християнин і наполовину – язичник. Як так може бути?
- Наполовину я православної віри християнин, поклоняюся всім Небесним Силам, Всемогучому Богу, Тройці, святій Матері Божій, Ісусу Христу і всім великомученикам. Але також я поклоняюся Матері Природі, тому що я в Природі живу, вона мене дала, вона мене й забере.
А хіба не достойна від вас поваги Земля, на якій ви стоїте і яка приймає від все добре й погане, як рідна мати? Кожен ваш поклон – це поклон до землі. Коли козаки шли на війну з супостатом, то кожен брав грудочку землі рідної у пазуху, бо як прийдеться вмирати на чужині, то та земля хоронила тіло його.
Ми навіть не усвідомлюємо настільки глибокі в нас язичеські корні. Ми забули за це. Але якщо ми Природи не любим, то ми відрікаємося матері своєї, яка нас породила. Ісус Христос сказав, що він прийшов доповнити старий завіт новим. Доповнити, а не знищити. Бо якщо ви нищите стару віру, ви розбиваєте фундамент. А без фундаменту будівля стояти не буде.
- Але ж в язичників інші боги.
- Це ті ж самі Сили, тільки під іншими іменами.
- Якщо Бог один, чому в існуючих релігіях так багато протиріч?
- Так має бути. Судити кожного будуть по вчинках, а не по тому, хто ким себе вважає. Кожна людина – то інший світ. Наприклад, якщо два художники будуть малювати з одного пейзажу, то картини в них будуть різні. Це залежить від психології людини.
- Але священики засуджують такі погляди.
- Я у священиків зараз не вірю. Раніше священики були більш духовні ніж зараз – боялися гріху і були в тому впевнені. А зараз вони гріху не бояться і тільки хизуються ризами святими. Коли приходе до церкви нещасна людина і просить копієчку, священик каже: «Проси Бога, Бог тобі дасть», алез своєї кишені ніколи не витягне. Бо в нього свідомість звичайного капіталіста – за рік купити іномарку.
Якби він дійсно відчув горе знедоленої людини, то віддав би останню копійку. Але скоріше бідний допоможе бідному, ніж багатий. І Господь казав, що скоріше верблюд пройде скрізь вушко голки, чим багатий увійде у Небесне Царство. Багатство збільшує потяг до плотського життя. Чим душа нагріта – вік не охолоне. Я не люблю лицемірів. Будь тим хто ти є у собі.
Серед священників є достойні люди, які відшліфували своє життя, так що плотське відходить, а духовне наступає. Але таких одиниці. Таким можете сповідь свою сказати. В іншому разі сповідайтеся перед Великоднем, на загальній сповіді. Бог простить вам ті гріхи, за які ви пожаліли і більше не повторите.
А якщо ви священику гріхи сповідаєте, такому ж як ви, то скажіть мені: «чи може дурний дурному порадити, а голодний голодного накормити»? Він вам скаже, що на нього Святого Духа наклали. Та покажіть мені людину, яка Святим Духом розпоряджується, щоб на таких болванів накладати. Ви подумайте серцем, де справедливість. За цю справедливість кров лилася, а ми її шанувати не навчились.
- Мабуть, погляд язичників на історію відрізняється від загальноприйнятого?
- Їх називають язичниками, але правильніше казати старовіри, бо вони стародавню релігію тримають. Ми називаємо святим Володимира Великого, але для старовірів він головоріз, саме через нього наш народ несе тяжку карму. Він вирізав всіх людей, які не хотіли приймати християнство.
Скажіть мені, якщо ви є віруючий, від маминого молока закоханий у свою рідну віру, і ви не хочете приймати чужу віру, хіба хтось має право вас вбивати за це. Але Володимир Великий вбивав і насаджував віру примусово, і Дніпро багровіло кров’ю людською. С цього сполучилася наша з вами родова карма. Господь відібрав розум у синів Володимира, яким він залишив Київську Русь, і сини почали воювати між собою, що привело до ослаблення нашої держави. Так ми стали рабами монголів, татар і турків. З тих давніх часів і по цей день ми ще не відробили цю злу карму.
Один письменник говорив: «Хто не знає минулого, той не достойний і майбутнього». А наше покоління не знає минулого. Колись гуцули знали свій родовід до сьомого коліна по матері і по батьку, а зараз дай Бог щоб хтось ім’я прадіда пам’ятав. Хто винен в тому? Родичі, бо не передали їм те знання.
Ми повинні знати глибоку старину самобутності усіх народів світу і в першу чергу нашого народу. Що ми за народ, як ми загубили свою рідну мову. Мова, то паспорт любого народу. І хоча в вас тече українська кров, якщо ви не знаєте мови, то ви не українець. Нема ні одного народу без своєї мови, навіть дики племена свою мову мають. Сором народу тому, що мову свою забув? Хіба росіяни забули свою мову. Ні одного росіянина не має, щоб він свою мову забув, а українців багато, що свою мову забули.
- Як ви ставитеся до молитви?
- Щоб ви знали, Бог приймає тільки тоді вашу молитву, коли ви молитеся серцем, а не розумом. Чого? Через те, що коли ви молитеся розумом, то в цей час диявол посилає вам сірі буденні думки, і тому вона не приємна Богу. Тільки серцем треба молитися.
Чому люди гуртом ідуть до церкви? Через те, що може у гурті є одна чи дві людини, які будуть молитися серцем. І заради цієї однієї сердечної молитви Бог дає свою благодать на всіх. Але серцем моляться ті люди, які мають уражене серце, що відчуло сильну душевну біль.
- Також мені рекомендували вас як спеціаліста по демонології…
- Демонологія – це наука про духів, про ті енергії, що невидимі людським оком. Але якщо дух померлого, або диявол проходять коло вас, ви відчуваєте в серці тривогу.
- Як демони впливають на людей?
- Старший демон – Люцифер, якого Господь вигнав з Раю, був наділений всіма необхідними знаннями Божества. Таким він і лишився. В нього є багато прислужників. Тіла людей складається з землі, а тіла демонів – з піску. Люцифер посилає демонів до кожної людини. На лівім плечі у людини стоїть диявол, а на правому – ангел. Ангел хоронить вас від злого, між ним і демоном іде боротьба.
Якщо ви подивитесь на зображення архангела Михаїла, начальника воїнства Господнього, то побачите що він тримає у лівій руці вагу. Вага - то плечі людини, котра сторона переважить у протязі вашого віку. Коли ви добро людям робили, навіть страждальником стали, то ангел-хоронитель вас тримав і душу вашу після смерті забере до Бога. Якщо ви робили зло, то чорний ангел забирає вашу душу в огонь невгасаючий. Це є закономірні явища, незалежно від того вірите ви в Бога чи ні.
Як хочете, так і розумійте. Бог вам дав свободу вибору і розум. От розумом і визначайте с ким вам бути. Можете бути з дияволом і станете чорним магом. Все вам буде ненависне - і природа і люди. Але з дияволом ви будете не в силі командувати своїм розумом, будете виконувати те, що він скаже.
- Багато людей приходять до вас зі своїми проблемами. Як ви дбаєте про свою чистоту?
- Я не їм суп, борщ, огірки, помідори, сало, м'ясо. Сало і м'ясо - то є мертве, це якби ви людину їли. Не можна то їсти, бо у тім знаходиться негативна енергія. Коли людина це споживає, вона стає грубою в характері і віддаляється від Бога. Я їм один раз у день худеньку кашу, в яку добавляю капельку-дві олії. Але я кавоман. Дуже люблю каву і п’ю її вже багато років.
Раз на рік на дванадцять днів я захожу у печеру і складаюся там, як у лоні матері дитина. Я повністю розтворяюсь, виключаю пам'ять, дихання і залишаюсь там без руху, їди та води. Якби хто перевірив мій пульс то подумав би, що я мертвий. Для цього потрібне довге тренування. Роками я займався, щоб досягти цього. Нащо воно треба? На протязі року люди приходять із злоякісними вібраціями свого горя і все це іде на мене. Я поглинаю це все. Щоб від всього цього очиститься, я роблю «заземлення» у печері. Якщо б хто нетренований зі мною пішов, то він би звідти вже не вийшов.
- В чому причина захворювань людей?
- Це карма.
- А як зрозуміти, що можливо вилікувати, а що ні?
- Треба дивитися у судьбу людини. У кожного є своя «книжка». Наука каже, що судьба людини в її руках. Це повна брехня. Такого не буває. Ану скажіть: «Кому хочеться в тюрмах сидіти, калікою бути, передчасно вмирати, тяжко жити та мозолистими руками робити і не доробитися»? Нікому! Але все це буває, тому що в судьбі так написано. Доводиться до тієї степені, що має так статися.
- Так чи є в нас хоч якась свобода вибору?
- Нема. Що має вам написано бути на роду, доти маєте жити. В воді не потонете, в вогні не згорите, вороги не побачать - доки вам призначено жити.
Коли прийде час вмирати ви прийдете на те місце, де маєте погибнути і там ніхто не поможе, ні люди, ні Бог, бо це судьба написана і печатка на вашому «документі» вдарена з самого вашого народження.
Нема нічого сильнішого для людини як мус, та й час. Час покаже, бо коли приходе час, людина стає такою якою має бути. А мус заставить вас те виконати, що ви не схочете по своїй волі зробити. Ці два фактори тримають людину у режимі. Без часу жінка не родить дитину, без часу дівчина не вийде за хлопця, без часу ви не підете з цього світу, все виконується, що має бути по судьбі в свій час. Ніколи такого не буває, щоб до або після часу.
Є певні гальмування, наприклад, вінок безшлюбності, що можуть хлопцеві зробити і він буде старим холостяком до 90 років без пари. Чи дівчина, яка все своє життя буде одинока. Але це є великий гріх перед Богом. Ніхто не має права забирати щастя в іншої людини, яке Бог їй дав по судьбі.
А якщо ви забираєте, то прийде бумеранг вам. Нічого не пропадає на світі. Доля нещасної людини буде компенсуватись у іншому світі. Хто страждав тут, то там буде щасливий. Хто тут буяв і в розкошах жив, то там буде проклятий і нещасний. Це є закономірні явища. Без дощу погоди немає, без погоди дощу немає. Без літа не буває зими, без зими не буває весни. Одно другого протиставляє. Отакі протилежні сторони поєднує Бог, і у всього в житті є ці протилежні сторони.
- То як інь-ян?
- Так. Я не спілкуюся з дияволом. Але якщо б його не було, то й вас би не було, мене б не було, світа би не було. Є світлі (божественні)і темні (диявольські) сили, як мінус і плюс. Між ними іде вічна боротьба. Світлі сили приборкують агресію темних сил, і в результаті цієї боротьби приходе наше життя на Землі. Але якби не було мінуса, плюс би не діяв, і навпаки. Тому не треба боятися диявола, але й дражнить його також не рекомендую.
- Якщо хворий чи нещасний приходять до вас і отримують допомогу, то є також судьба?
- Так їх веде дороговказ. Бог дає людині так, як має бути. Доки ви маєте жити, ви не вмрете. А коли прийде час вмерти людині – то нема ні лікаря, ні знахаря на світі, який би спас вас від того.
- Можете ви сказати своєму пацієнту, одужає він чи ні?
- Такого я не маю права казати, бо тільки його віра може його оздоровити при моїй допомозі. Творець усього – віра людини. Як людина зможе встати на цю сходинку, то стане на другу й на третю і вернеться до життя, незалежно від діагнозу. Є такі чудеса, що ви би навіть не повірили. Але якщо хтось каже, що він може вилікувати рак, то плюньте йому в очі. Бо якщо людина не знає свій завтрашній день, то як вона може відповідати за майбутнє інших, що від Бога. Вилікувати можна тільки з божественними силами. Але сказати, що я вилікую – такого не має, так кажуть тільки шарлатани і аферисти.
До мене такі теж приходять. Наприклад, приходе один, який робить на міністра. І от настає день, коли він не може цього міністра вилікувати чи підняти по службі. Приходе до мене і каже: «Будьте добрі, допоможіть, вилечу звідти, як пробка з шампанським, якщо не знайду спосіб». А я відповідаю: «А чого ви беретеся до такого ремесла, що не можете справитися. Беріться до того, що вас наука навчила, чи мама ваша. Вам хочеться грошей нагарбатися з людського горя? А з людського горя ніколи не збудуєте щастя! А якщо і збудуєте, то воно скоро розвалиться як пісочний замок». У людей багато пропадає всякої кривди, а в Бога – нічого. Що посієш, то й пожнеш. Кожну людину жде дар того, що він заслужив.
Молитва і піст, то є найкращі ліки. Бо якщо людина стане чиста в душі, то всі болячки підуть геть і більше не повернуться.
- В травах ви також розумієтесь?
- Я травник з 47-літнім стажем. Тут ні одної полонини нема, де б я не був. Полонини зараз небезпечні. Багато капканів на ведмедів.
- В чому секрет цілющої дії трав?
- Трави діють по своїй біосилі. Краще всього допомагають ті трави, що ростуть там, де ви народилися. Я власноруч збираю трави. Важливою є не тільки пора року, але й час доби. Деяке коріння, наприклад, можна збирати лише в обід, а самі тіла рослин — лише вранці. Деякі трави слід збирати досвіту, інші — лише вночі. Бачите, кожна рослинка має власне біополе, з притаманними тільки її особливостями, від того і залежить час збору тої чи іншої рослини. Є рослини з дуже потужними біологічними полями.
- А чи можете ви побачити судьбу людини по фотографії?
- Так, можу. Фотографія – це вихід до матриці людини. Навіть немає значення це теперішнє фото чи з дитинства. В любій фотографії закладений фундамент, який дає функцію на все життя.
- Майбутнє ви бачите?
- Так. Але я не все кажу. Те, що людина може запобігти – кажу. А те, що назначено по судьбі – ні.
- А свою судьбу знаєте?
- Знаю. Навіть коли і як умру і куди потім піду. Я не боюся смерті – це є закономірне явище, неминуча сила, що має прийди до тебе як дар на весілля. Якщо людина розуміє закономірність Природи і закон Божий, то вона не боїться смерті.
- Як ви вважаєте, душа живе один раз, чи перевтілюється?
- Я вам скажу за свою душу. Попередній раз моя душа втілювалася в Мексиці. Це була жінка, яка завідувала звуковими засобами, була драматургом і письменником. Із цієї жінки душа вийшла і ввійшла в мене, тому в мене багато жіночих рис характеру. Я люблю солодкості, каву, дуже іронічно і тонко сприймаю людей і природу. І це не пусті слова – я можу сказати, що ви думаєте, і навіть те про вас, що ви б не сказали й рідній мамі. Але я стараюсь так не робити, бо не хочу лякати людей.
- Я чув, щоб розірвати зв'язок з тим, хто тебе лікує, треба щось заплатити?
- Усе потребує жертви. Бог потребує жертви від вас – щиру молитву. Люди потребують від вас за те, що вам щось зробили. А диявол потребує, щоб платили кров’ю, бо це його донорство, він цим живе.
- А чим вам треба платити?
- Добротою людини, щоб вона мала чистоту по своїй суті. В брудний посуд ви нічого не наливаєте. А в чисту людину Бог наливає щастя і здоров’я. А якщо посудина серця брудна, то людина буде бідувати.
Я ніколи не встановлюю такси за свою роботу. Скільки людина дасть, то й добре. А не дасть, то мені Бог дасть.
- Мені розповідали, що ви окрім всього, ще й музикант?
- Так. Я музикант, вже 37 років на сцені. Граю на різних народних інструментах, переважно на дримбах. Також я керівник ансамблю фольклорно-етнографічного народного архаїчного. Наш ансамбль дримбарів об’їхав весь світ. Дримбою я також лікую людину, якщо в неї порушена психіка. Музика дримби несе в собі магію. Вона здатна лікувати тіло й душу, вона зачаровує і може приборкати лютого звіра. Це схоже на лікувальні мантри.
- Порадьте, як досягнути прогресу на духовному шляху та зустріти справжнього Вчителя?
- А це треба дуже захотіти. Глибоко, сильно захотіти в серці своєму іти цією дорогою. І тоді достигнете тієї мети, яка для вас потрібна. Тільки від індивідуума кожної людини залежить її духовний розвиток. Якщо істинно захочете – то вам буде. Людина має вибрати у житті своєму таку дорогу світлу, що лишить труд прожитого віку для майбутнього наступних поколінь.
- Як ви спілкуєтеся з своїм духовним провідником?
- Це є секрет. В магії є багато секретів, які маг не повинен нікому відкривати.
- Як ви ставитеся до забобонів?
- Знаєте, чого тринадцяте число вважається чортовою дюжиною? Тринадцяте число – це є Ісус Христос. Він мав дванадцять учнів, як дванадцять місяців в році є, а сам Спаситель був тринадцятим. Хто є людина справедлива, життєрадісна і добра, то на тринадцяте число йому везе. А всі ті люди, що фарисеї фальшиві і самолюби, то на тринадцяте число їм не везе.
Ще є таке. Якщо зранку чорний кіт перейшов вам дорогу, то та дорога вам буде скреслена, успіху там куди йдете ви не будете мати. Що це означає? Камінням кидають, клянуть того кота, а насправді йому треба дякувати – це є дороговказ для вас, попередження, знак, що цього дня вас чекає невдача. Треба бути пильним і не вирішувати серйозних справ в цей день.
- Для вас напевно все буття сповнено знаків?
- Звичайно що так. Все має свою енергію і дає резонанс, який я відчуваю. Ця інтуїція спрацьовує у кожної людини, тільки у різних степенях.
- Чи можна тренувати інтуїцію?
- Можна й тренувати, але більше вона закладена по вашому гороскопу. Наприклад, у людей які народилися в рік Кабана, інтуїція сильна розвинута. Коли ви даєте свині їсти, то вона від нетерплячки може навіть перевернути те корито з їжею. А коли маєте її колоти, то не заставити і кусочка з’їсти, вона буде від вас сторонитись, бо відчуває свою скору смерть.
- Можете розкрити, що людство чекає в майбутньому?
- Прийде такий час, що буде в людині сама оболонка зовнішня, а всі внутрішні органи, будуть штучними і настільки сильними, що не будуть зношуватися і тоді людина стане безсмертною. То буде апогеєм науки і цивілізації. Відкриються секрети, які були закриті Богом ще з часів Атлантиди. Буде винайдений філософський камінь, що з будь якого металолому чисте золото буде вироблять і таким дешевим способом, що золоті кільця ніхто не буде носить.
Коли ми станемо безсмертними, ми станемо богами, такими як наш Господь є. А менше нас будуть послушники так як ми до Бога. Так має статися, тому що такий закон Божий і так спрацьовують природні механізми.
- Ви відчуваєте присутність інших хранителів древніх традицій по всьому світу, наприклад, в Сибіру чи в Південній Америці?
- Я з ними духовно спілкуюся. Це одиниці людей, їх переслідували і вбивали, тому більшість з них зараз в підпіллі. Також не в одного мене проблема с передачею знань. Молоде покоління стало несприймучє і не хоче розуміти.
У кожної людини в мозку є інформатор, різний по своїй ємності. Якщо давати об’ємну інформацію людини з малим інформатором, то вона не витримає того і стане шизофреником. Кожну інформацію можна давати тільки в тій мірі, в якій людина може сприйняти. Я чоловік малограмотний по освіті, але не має такого питання, щоб я вам не відповів. Я знаю багато таких таємниць, які недоступно людям знати, та зрештою й не треба. Простій людині дослідні речі знати нема потреби, вона думає про те, щоб поїсти, попрацювати та мати запас на добрий час і все. А люди, які шукають, досліджують природу, звичаї і самобутність народів, не є патріотами свого шлунка. Це люди, які істинні.
Цього року до мене приїжджала індіанка, мандрівниця, яка пройшла цілий світ. З нею був перекладач, який перекладав мені на російську мову, а їй на англійську. Вона зібрала в мене багато цікавих матеріалів для Індії, бо не знають чи Гуцульщина має свої давні запозичення з Індії, чи Індія від Гуцульщини. Це є дуже таємна історія знання. Тому що в гуцульській мові дуже багато є слів індійських.
- Чи може людина збільшити свій «об’єм сприйняття»?
- Не може, бо ця властивість дана Богом на все життя, то є судьба, в котрій все те, що вам положено буде відбуватися в ваших межах можливостей, не більше не менше.
- По чому перше за все ви діагностуєте людину?
- Найсправедливіша мова людини – це очі. По ваших очах я бачу і ваш настрій, і слабкість вашу, і потугу вашої сили і мудрості. Я відчуваю це інтуїтивно і то є такі тонкі речі, що наукою ще не досліджені.
- Чи проходилося вам звертатися за допомогою до офіційної медицини?
- Я до них не ходжу, вони самі до мене ходять із своїми жінками та діточками. Я не хворію, бо не є патріотом свого шлунка.
- Мексиканські і сибірські шамани використовують галюциногени і наркотичні трави. В гуцульській традиції теж є такий досвід?
- Є. Якщо б знайшов свого учня чи ученицю, то коли б давав йому благословення і посвяту, то в той час дав би йому наркотик. Чи окурив би його «димочком» як ладаном, чи дав би йому закурити папіроску, чи заварив би чай з цієї рослини і дав випити, щоб ввести його в транс. В трансі людина бачить інший світ і свого духовного провідника. Краще б було без цього, але рідко хто володіє талантом входити в транс без допомоги трав. Але ми це використовуємо тільки для посвячення і в урочистих ритуалах.
Найважніше свято для нас, шаманів, - Івана Купала. Це є народження світу на наступний рік. Ми виконуємо ритуали якими затверджуємо, ґрунтуємо і даємо силу тому, хто разом з природою. І наше слово стає сильним.
- Ви відчуваєте майбутнє України?
- Я за політику не берусь.
- Та мене більше не політика, а майбутнє землі нашої цікавить?
- Ми несемо родову карму. Поки ми не відпокутуємо тих прикростей, що самі втілили в життя, доти не буде добра і того, що ми хочемо. Хіба ми такі дурні, що не можемо мати своєї щасливої держави? Маємо мати, та й будемо мати, але справа в тому, що ще не пора, не прийшов той час.
- Що краще їсти українцям?
- У нас багато продуктів затруєні, генетично затруєні. Наприклад, "Кока-кола", яку так люблять діти. Польща вже десять років не п’є цей напій. Цими водами в Індії поливають городину від комах. Це є еволюційна отрута, діє повільно, не на вас особисто, а на ваш плід. Всі генетично модифіковані продукти, які наші бідні люди вживають, позбавляють їх природної сили, яку Бог дає кожній людині. Усе те, що вирощене в нас, (але не штучними погноями, а натуральними) є добре. А все штучне дуже небезпечно їсти, то знищує нас, як народ.
- Там, де народилися, чи там, де живете?
- Там де живеш, то адаптуєшся, а там де народився – саме головне. Як ви в Сибіру родилися – Сибір ваша Батьківщина, як на Україні – Україна. Де хто родився, там є його джерело і матриця життя.
- Що саме страшне для людини?
- Немає нічого страшнішого на світі, ніж старість та заздрість. Молодим це трудно зрозуміти, але коли прийде час стати дідом серливим, пердливим і пискливим, то зрозуміють. Але страшніша за старість – заздрість. Із заздрості брат брата вбиває. Конкуренція. Лікар лікаря не любить, котрий сильніший, музикант музиканта не любить, котрий сильніший, священик священика не любить, в котрого більша парафія. Ця заздрість, як іржа до заліза. Яке б не було міцне залізо, а як проржавіє, то ви зламаєте його руками.
- Але ж може бути і інша старість, наприклад така як у вас, сповнена мудрості?
- Це є напрацьоване знання життя, історія людини.
- Багато людей зараз використовують голодування, щоб покращити своє здоров’я…
- Голод допомагає також, але то є більше духовна вправа. Голодувати треба так: перший тиждень – один день голоду, через два тижні – два дні голоду, ще через два тижні – три дня голоду і по такій схемі треба дійти до семи днів голоду. На наступний рік можете голодувати два тижні, ще через рік – три тижні. Треба щоб організм звик до цього. В організмі є внутрішні комори, які певний час постачають енергію без їжі. Але коли на язику з’являються жовті плями, то свідчить про те, що ці комори спустіли. Тоді пора потроху їсти, але спочатку маленькими дозами і потроху збільшувати, інакше можна собі сильно зашкодити.
- Я чув, що ви добре знаєтесь на сексології…
- У мене нема нічого святішого на Землі, як вогонь і вода. Вода несе інформацію про людей і про світ, а огонь очищує від усякого зла. Я поклоняюся вогню, сонцю, місяцю, зорям, повітрю, землі, воді і всім природнім силам, які допомагають мені у тому чи іншому напрямку. Ми є природа, а природа – це ми. Вона така чемна, як рідна мати, але як скривдите її, вона сильніше і суворіше за прокурора.
Дивіться: якщо ви не маєте другого полу довгий час, то ваша середня частка накопичується рідиною (спермою). Якщо вона не виходить, то перший раз ви поростаєте, як дикобраз, бо порушується гормональна система. Другий раз ви перегораєте до потягу іншого полу. Третій раз починається шизофренія та розумова відсталість, страх людей, нарікання на родичів і спільноту. Поступово людина стає інвалідом. Шизофренія не виліковується в стаціонарних медичних і наукових закладах. До таких наслідків веде порушення природних законів.
Але природа стає на поміч людині, тому у тюрмах і монастирях, та й так по світу бувають одностатеві стосунки, жінки – лесбіянки, а чоловіки – гомосексуалісти. Це потрібне, це похвальне від матері природи для запобігання каліцтва цих людей. Бо якщо сексуальна енергія не використовується, вона б’є в мозок. Ми так противно дивимося на цих людей, але природа їх так рятує і слава Богу і Природі. По Природі в таких стосунках нема ніякої біди. Я глибоко вивчав сторони інтимного життя людей, як психолог, сексолог і філософ.
- Як ви ставитеся до багатоженства?
- Премудрий Соломон мав триста жінок і сімсот наложниць всіх віросповідань. Ви не задумувалися, чому він їх стільки мав. Це не був колгоспний бичок.
Соломон був мудріший з мудріших в той час. Та його мудрість заряджалася енергетичною силою цих молоденьких дівчат. Філософські притчі Соломона ввійшли в святу Біблію. Бачите, мав стільки жінок, а святим став. То будьте і ви святі!
Я хвалю більше мусульманську віру, ніж християнство. У християнські вірі гріхи забільшені за ті провини,а в мусульманській вірі менші кари за ті гріхи. Також мусульманин може мати одну основну жінку і стільки жінок-наложниць скільки він може прогодувати. І саме головне, що старша жінка, яка командує іншими, не гнівається і не ревнує чоловіка до інших, бо то є Божий закон, записаний у Корані. Це підпитка для здоров’я чоловіка, для довгого життя, для краси і мудрості. А як ви засихаєте одинокий, не знаючи як приступити то тої, яку б ви хотіли, то є страждання ваше.
- Але в нас якщо люди одружені, то зрада причиняє людині страждання?
- Це відбувається від того, що в нас такий закон християнський, а якби був мусульманський, там страждання би не було. Ви би глибоко знали, що кожного норма така.
- А чи має жінка право на багато партнерів?
- Жінці ніколи не вірте. Жінці правду не кажіть, з міліцією не дружіть і добре проживете.
- Не надоїло вам кожен день зустрічатися з людьми та їх проблемами?
- Не надоїло і ніколи не надоїсть, бо я люблю людей. Я люблю і убійників, і ворогів, і зрадників, і аферистів. Це все люди, які помилились у житті. А коли час їх буде направляти, вони зрозуміють, що неправильно зробили. Всі є творіння Господа Бога, у кожного є душа, і серце, і хоч якась любов. Ми не можемо судити душу людини, Бог – суддя, не ми. Треба любити всіх людей на світі так, як самого себе. Незалежно від віри і національності. Всі люди однакові для Бога, як для матері свої діти. Колись прийде час, що на світі буде тільки одна загальна мова. Так уже було колись, і буде знову, бо колесо історії далі повторюється, лише ми цього не бачимо.
Я звичайна проста людина, такий же смертний, як і всі. Навіть дитина найменша зі мною може спілкуватись. Я не горджусь і свій ніс не задираю. Вислухаю кожного: і немічного, і розумово відсталого, і мудрого, і посмішливого.Який би він не був я приймаю його, як приймає його земля.
А мої духовні і фізичні можливості лише атрибути особистості, і велика відповідальність перед Богом за цей дар. В кожного є дар від Бога, але не кожен може його розпізнати.
- В чому ви знаходите задоволення, окрім кави?
- В мене задоволення, коли я допоможу людині, коли часточку себе віддам. Оце моя радість і втішність. Я не завидую людям з такими здібностями як у мене. То є скрупульозна, кропітка і важка робота. Життя мольфара — важкий хрест, який він несе все життя. Це величезна відповідальність за кожне слово, що він зронить, чи навіть промовить подумки. Тому що слово — найсильніша зброя у Всесвіті.
- Яке ваше побажання людям?
- Щоб були чистосердечні, сердобольні, тримали закони Божі і не були самолюбами. Чим більше даєте, тим більше маєте. Є така пословиця: «Хто іншим дає, той собі дає».
Новини Івано-Франківська

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Вражає, варто прислугатись...
  • Anonymous

    цікавий філософський позитив, дідусь молодчага.
  • Anonymous

    "генетика моя йде з Запорожжя"... плакаль... "лекції по сексології" - рыдал... дед жжот... "Жінці ніколи не вірте. Жінці правду не кажіть, з міліцією не дружіть і добре проживете." - убилнах..

    Anonymous reply Anonymous

    Ты бы приблудный, обратил бы лучше свое внимание на другие слова :«Поступово людина стає інвалідом. Шизофренія не виліковується в стаціонарних медичних і наукових закладах. До таких наслідків веде порушення природних законів» . Усекаешь дурачок свое законное место в жизни и кто ты есть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up